Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Revista „OviDan” nr. 202 din 11 iunie 2019

Semnal

Revista „OviDan” nr. 202 din 11 iunie 2019

Ediţia cuprinde ştiri şi fotoreportaje din şcoli, de la diferite evenimente din Oradea şi judeţ. Numărul se deschide cu marcarea unui an de la târnosirea Bisericii Sf. Apostol Andrei din Oradea, eveniment la care a participat și înaltpreasfințitul părinte Andrei Andreicuț, mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului...

Elevii Colegiului Tehnic „Mihai Viteazul" Oradea au cucerit multiple medalii și trofee la concursul național „Culinariada Juniors' Cup 2019 Sibiu". Am sărbătorit Centenarul Oradiei eliberate (20 aprilie 1919 - 20 aprilie 2019). Sâmbătă, s-au împlinit o sută de ani de administrație românească în Oradea. Vineri, la Hotelul DoubleTree by Hilton din Oradea, s-a desfășurat o conferință națională cu participare internațională în cadrul unui proiect Erasmus+. Vineri, la Universitatea Agora, s-a desfășurat conferința „Minoritățile și drepturile omului", ediția 2019. Joi, la Școala Gimnazială ,,Dacia" din Oradea: emoții și flori, la Ultimul sunet de clopoțel pentru clasele a VIII-a. În 9 și10 mai, sărbătoare naţională şi internaţională la Liceul Teologic Baptist ,,Emanuel" Oradea. Și tot de la ,,Lic. ,,Emanuel": Cu un picior în emisfera vestică și cu celălalt în cea estică, o călătorie fascinantă...Frankfurt am Main, Bruges, Londra, Anvers, Köln. Diseminare proiect: Erasmus+ KA 2 ,,Our story, true story" la C.S.E.I. Nr. 1 Oradea. De 1 Iunie, la Gurbediu, preșcolarii și școlarii au sărbătorit împreună Ziua Internațională a Copilului. În cadrul programului educațional ,,Școala altfel", piticii - voinicii din Gurbediu au fost în vizită la Poliție și Brutărie.
Acestea au fost subiectele care au încăput în cele 16 pagini ale revistei „OviDan" nr. 202 din 11 iunie 2019, pagini care conţin 67 de poze.
Ovidiu Dan

Trimite email

luni, 20 ianuarie 2020