Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Oradea donează o pâine”, ed. a VI-a

Proiectul

„Oradea donează o pâine”, ed. a VI-a

Proiectul „Oradea donează o pâine" a ajuns la ediția cu numărul VI, care s-a desfășurat în data de 26 iunie, între orele 15.00 și 17.00. Locațiile de desfășurare a evenimentului, au fost: Oradea Plaza, Piața Rogerius, Piața Nufărul, Piața Decebal și Piața Unirii, aceasta din urmă fiind a cincea locație. După cum aminteam anterior, începând cu această ediție, vom avea patru puncte fixe de distribuire și o a cincea locație mobilă.

După cum v-am obișnuit după fiecare ediție, pâinea rămasă este distribuită la diferite centre din oraș și nu numai. De această dată am distribuit cele peste 270 de pâini rămase în următoarele locații: Asociația „Masa Săracilor", Centrul de recuperare și reabilitare pentru persoanele cu handicap Bratca, și Căminul Felix Sânmartin. Dorim să le mulțumim pe această cale pentru primire și le dorim o activitate îndelungată.
Proiectul „Oradea donează o pâine" se axează pe două categorii de oameni, cei care vin și oferă din puținul lor o pâine și cei care se opresc să își ia o pâine, cei din urmă fiind  oameni care poate nu își permit „luxul" de a-și cumpăra pâinea necesară traiului zilnic.
Maica Tereza spunea „nu contează cât dăruiești, ci cât de multă dragoste pui în ceea ce dăruiești"; așadar chiar dacă nouă ni se pare că o pâine e ceva aproape nesemnificativ, pentru oamenii nevoiași poate fi toată hrana pe care o au pentru ziua respectivă.
Mulțumim orădenilor pentru susținere și pentru faptul că în fiecare ediție tot mai multe persoane ne sunt alături într-un fel sau altul. Acest lucru ne bucură nespus de mult și ne motivează să mergem mai departe cu acest proiect, care e de la oameni pentru oameni.
Cei care doresc să se implice în acest proiect o pot face și ca voluntari, transmițând această intenție în scris, pe adresa de e-mail: oradeadoneazaopaine@yahoo.com sau pe pagina de facebook a evenimentului https://www.facebook.com/oradeadoneazaopaine/
Nicu Traistă, voluntar

Trimite email

duminică, 12 iulie 2020