Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Trei școli de vară la Universitatea din Oradea

În perioada 8-28 iulie

Trei școli de vară la Universitatea din Oradea

La Conferința de presă din 7 iunie 2019, susținută de domnul rector, prof. univ. dr. habil. Constantin Bungău, la Universitatea din Oradea, au fost prezentate trei proiecte FDI (școli de vară).

1.În perioada 8-28 iulie, se vor desfășura la Universitatea din Oradea trei școli de vară. Acestea vizează organizarea de școli de vară pentru elevii de clasa a X-a /a XI-a de la anumite licee identificate de Unitatea de Management a Proiectelor ROSE la nivel național.
2.Universitatea din Oradea organizează Școala de vară, activitate derulată în cadrul proiectului Acces la educație. EDU-SMART, finanțat prin programul privind Învățământul Secundar (ROSE), Schema de granturi pentru universități (SGU) - Programe de vară. Facultățile implicate în cadrul proiectului sunt: Facultatea de Inginerie Managerială și Tehnologică, Facultatea de Inginerie Energetică și Management Industrial, Facultatea de Inginerie Electrică și Tehnologia Informației, Facultatea de Construcții, Cadastru și Arhitectură, Facultatea de Protecția Mediului.
3.În perioada 8-28 iulie 2019, se va desfășura la Universitatea din Oradea, Facultatea de Științe Economice, Școala de vară: Oradea Economic Summer School (ORADESS).
Școala de vară se organizează în cadrul Proiectului privind Învățământul Secundar (ROSE), Schema de Granturi pentru Universități - SGNU, de grant nr. 126/SGU/PV/II/09.05.2019.
Proiectul se adreseaza unui număr de 50 de elevi din ciclul liceal (clasele a IX-a, a XII-a).
Activitățile proiectului includ: cursuri și seminarii din domeniul economic, vizite la partenerii de practică ai Facultății de Științe Economice, workshopuri, concursuri, activități cultural-recreative etc. (B.C.)

Trimite email

luni, 20 ianuarie 2020