Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Patru medii generale de 10 la licență, la Drept, la Universitatea Agora

Ieri, s-au afișat rezultatele

Patru medii generale de 10 la licență, la Drept, la Universitatea Agora

Aseară (joi, 18 iulie 2019, după ora 18.00), la Universitatea Agora, au fost afișate rezultatele obținute de cei care au susținut lucrările de licență la Drept, absolvenți ai Facultății de Științe Juridice și Administrative a Universității Agora.

Constatăm cu bucurie că din cei 35 de absolvenți, patru au obținut media generală 10 (adică două note de 10), la susținerea lucrării de licență.
Cei patru licențiați cu 10 sunt: Ardelean L. Cristian Teodor, Gavriș D. Florina, Ghiț D. Florina Mădălina și Stănescu T.M. Ioana Andreea.
Trebuie să mai precizăm că în primii 10, și ceilalți șase au strălucit, cu: note de 9,66 și 10 sau cu 9.66 și 9.66. Rath-Boșca A. Albert Camil și Torj I. Ioan cu 9.66 și 10 (media 9.83), iar Barmoș F. Loredana Mirela, Marian I. Ovidiu, Nedelescu P. Roxana Adina și Suciu F. Georgiana-Andreea, toți patru cu media generală 9.66 (având câte două note de 9.66).
Gândindu-mă doar la Cristi Ardelean și Florina Ghiț, cei pe care i-am găsit, adesea, prin școli, împărtășind elevilor din cunoștințele lor juridice în cadrul unor ore de educație juridică, am putea să-l cităm pe Remus Rădulescu (cel cu ,,O vorbă bună" la Radio România Actualități), care conchidea aseară (înainte de ora 19.00): ,,Dumnezeu nu rămâne niciodată dator!"  
Moise-Ovidiu Dan
Vedeți mai multe poze în Galeria foto: Patru medii generale de 10 la licență, la Drept, la Universitatea Agora.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

marţi, 26 mai 2020