Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

La final, peste 50 de medii de 10 la Universitatea Agora, în sesiunea iulie 2019

Încă 19 medii de 10 la Facultatea de Științe Economice

La final, peste 50 de medii de 10 la Universitatea Agora, în sesiunea iulie 2019

La finalul sesiunii de examene (sesiunea din iulie 2019), vom conchide că la Universitatea Agora, la examenul de licență și la master, absolvenții Facultății de Științe Juridice și Administrative au obținut 30 de medii de 10 (patru la Drept, cinci la Poliție locală și 21 la Master), iar cei de la Facultatea de Științe Economice - 22.

La cele trei medii de 10 (obținute de absolvenții de la Management), vom adăuga încă 19.
17 medii de 10 la examenul de disertație la M.R.U. (master)
Din cei 28 de absolvenți ai Facultății de Științe Economice, domeniul Management, la programul de studii universitare de master: M.R.U. (Managementul Resurselor Umane - 120 ects), 17 au obținut media 10 la examenul de disertație: Badea C. Vladimir-Constantin, Bereczki Gh. Anamaria-Lăcrimioara, Burdaș E.F. Carmen-Viorica, Butiri T. Gabriela-Maria, Cios C.T. Cornelia-Claudia, Dragoș Gh. Gabriela-Daniela, Moisi D.P. Andrada-Diana, Ostan A. Elisa, Pașcalău M.R. Alexandra-Antonia, Pădurean M. Mariana-Georgiana, Petrișor Gh. Florentina, Pituțiu I. Maria-Alina, Pop I. Ioana-Mihaela, Rasoveanu V. Maria-Andreea, Suciu M. Ximena-Zorana, Tonca V.F. Andrea-Lavinia, Țigan I. Mădălina-Ioana; plus încă două medii de 10, una la domeniul Contabilitate, programul postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă: Audit Financiar Contabil (30 ects), la examenul de certificare a competențelor profesionale, Nistor I. Florica - 10 (media examenului de absolvire), iar cealaltă medie de 10, la domeniul Management, programul postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă: Managementul Resurselor Umane (30 ects), la examenul de certificare a competențelor profesionale, Stînga P. Nicolae-Silviu.
E vorba despre un bilanț frumos obținut de absolvenții 2019 ai Universității Agora: 30 plus 22 egal 52 de medii de 10 în sesiunea iulie 2019.
Felicitări, agoriștilor, și mult noroc în viață!
Să vă bucurați de investițiile făcute în pregătirea academică.
Moise-Ovidiu Dan     

Trimite email

miercuri, 22 ianuarie 2020