Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Repere ale managementului cultural-educativ

Asociatia Pleiadis organizează conferinta

Repere ale managementului cultural-educativ

Asociația Cultural - Științifică ,,Pleiadis" din Iași și partenerii săi vă invită să participați la conferința cu participare internatională ,,Repere ale managementului cultural - educativ. Trecut - Prezent - Viitor" din 24 - 25 august 2019, de la Iași.

La conferință pot participa cadre didactice din mediul universitar și preuniversitar și orice alte persoane interesate de activitate, din ţară și din străinătate.
În cadrul celor două zile ale conferinței vom aborda tema conferinței în sesiuni plenare și prin masterclass-ul susținut de partenerii noștri.
Participarea poate fi directă - cu prezentarea lucrărilor în plen sau indirectă - prin trimiterea lucrărilor pe adresa de e-mail. Detalii privind desfășurarea conferinței le găsiți pe link-ul de mai jos sau se pot solicita la adresa de e-mail:  asociatia.pleiadis@gmail.com.
https://drive.google.com/file/d/1lIm96Qf_dKJv0LrAdvRLwIlZfNdQmCUk/view
(Executați: click pe link - se deschide o pagina nouă cu documentele atașate - apăsați pe săgeta din colț sus (download) pentru descărcarea zip-ului.) Vom confirma primirea lucrărilor până pe data de 20 august 2019.
Vă așteptăm cu drag!

Trimite email

miercuri, 22 ianuarie 2020