Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

În 21 august, se va închide circulația auto în Piața Unirii

Între orele 6.00-24.00, pentru Carnavalul Florilor

În 21 august, se va închide circulația auto în Piața Unirii

În vederea organizării Carnavalului Florilor ediția 2019, miercuri 9.08.2019, Comisia de circulație din cadrul Primăriei Oradea a aprobat închiderea circulației rutiere în Piața Unirii de la intersecția cu Str. Primăriei până la intersecția cu Str. Iuliu Maniu, în data de 21 august 2019, între orele 6.00-24.00.

Pentru a preveni eventuale blocaje în trafic, se recomandă trasee alternative pe Str. Primăriei, Tudor Vladimirescu sau Piața 1 Decembrie.
Carnavalul Florilor este un eveniment cu tradiție îndelungată, pe care Primăria Municipiului Oradea, prin A.P.T.O.R., îl organizează în parteneriat cu Primăria orașului Debrecen și compania Főnix (compania care construiește carele alegorice). Aflat la ediția cu numărul 14, evenimentul din acest an se va desfășura în totalitate în Piața Unirii, în data de 21 august 2019.
Programul artistic dedicat acestui eveniment va începe la ora 12.00, când pe scena secundară din Piața Unirii vor putea urca trupe de majorete, dansuri folclorice sau alte forme de manifestare culturală. Scena va fi amplasată în spatele statuii Regelui Ferdinand, în zona carelor alegorice.
Seara zilei de 21 august se va încheia cu un spectacol de gală în Piața Unirii, susținut de unul dintre cei mai mari pianiști ai lumii, Havasi Balazs. (B.P.) 

Trimite email

luni, 9 decembrie 2019