Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Nu contează cât dăruiești, ci cât de multă dragoste pui în ceea ce dăruiești ”

„Oradea donează o pâine”, ed. 8

„Nu contează cât dăruiești, ci cât de multă dragoste pui în ceea ce dăruiești ”

În data de 27.08.2019 între orele 16.00-18.00, a avut loc cea de a VIII-a ediție a proiectului „Oradea donează o pâine".

Cele patru locații fixe de desfășurare a evenimentului au fost: Bisericuța Nufărul, Oradea Plaza, Piața Decebal și Piața Rogerius. Cea de-a cincea locație, care este mobilă, de această data, a fost la Olosig (stația de tramvai).
După finalizarea ediției  din luna august cele peste 300 de pâini au fost distribuite la Asociația Centrul Rezidențial „Mereu Împreună" din Episcopia Bihor și la Căminul „Felix" Sântandrei. De această dată, atenția noastră s-a îndreptat către centre care se ocupă de copii și tineri din categorii dezavantajate.
Proiectul „Oradea donează o pâine" este o acțiune de voluntariat prin care dorim să ajungem la cât mai mulți semeni aflați în nevoie.
„Indiferent de situația materială oricui i se poate întâmpla să nu își permită azi o pâine!", de la această idee s-a pornit acest proiect și tot pe această idee dorim să ne axăm și de acum înainte, în edițiile viitoare.
„Nu contează cât dăruiești, ci cât de multă dragoste pui în ceea ce dăruiești "- Maica Tereza.
Le mulțumim și de această dată orădenilor generoși care au fost alături de noi, și care în funcție de posibilități au donat o pâine sau mai multe pentru a veni în ajutorul celor mai puțin norocoși dintre noi.
Cei care doresc să se implice în acest proiect o pot face și ca voluntari, transmițând această intenție în scris, pe adresa de e-mail oradeadoneazaopaine@yahoo.com sau pe pagina de facebook a evenimentului https://facebook.com/oradeadoneazaopaine/.
Daniela Ruge,
voluntar

Trimite email

marţi, 29 septembrie 2020

Poza zilei

Câștigă o tabletă Smart!

La împlinirea a 20 de ani de activitate,
Universitatea Agora din Oradea organizează un concurs pentru elevii claselor a XII-a
Dacă ești elev în clasa a XII-a și dorești să câștigi o tabletă Smart, urmează cei trei pași:
1. Cere o recomandare dirigintelui tău.
2. Redactează un eseu-prezentare cu titlul ,,Dăruiește învățătură"!
3. Scanează sau fotografiază recomandarea și eseul și trimite-le pe adresa de email: agora20@univagora.ro.
Fii conectat! Fii învățat!
Și tu ai dreptul la educație!