Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

,,Dialog cu diaspora”!

Duminică, la Mamaia

,,Dialog cu diaspora”!

Duminică, 1 septembrie, la Mamaia, doamna Viorica Dăncilă, prim-ministru al României și președinte al PSD, Mihai Fifor, vicepremier și secretar general al PSD, împreună cu doamna Natalia Intotero, ministrul pentru românii de pretutindeni și vicepreședinte al PSD, domnul Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor și președinte executiv al PSD, domnul Marius Budăi, ministrul Muncii, Petre Daea, ministrul Agriculturii, lideri ai PSD, primari, președinți de consilii județene, precum și autoritățile locale au fost în ,,dialog cu diaspora"!

 Dialogul cu reprezentanții diasporei constituie un demers extrem de util, pentru instituirea unor practici unitare în activitatea PSD, care să vină în sprijinul cetățenilor români din afara granițelor țării. Acest aspect definește o preocupare permanentă a reprezentanților Guvernului României, respectiv a liderilor PSD. 
Așa cum a declarat doamna premier, ne dorim ca un număr cât mai mare de români să se întoarcă în țară, Guvernul României luând toate măsurile pentru ca acest lucru să se întâmple, iar conaționalii noștri să se simtă în siguranță și să ducă un trai mai bun în țara lor. ,,Mă bucur că am reușit, în calitate de președinte al PSD Diaspora, să organizez această reuniune, în care am încercat să identificăm problemele cu care se confruntă românii din afara granițelor țării și să analizăm, împreună cu reprezentanții organizațiilor PSD Diaspora, strategia de implementat, cu privire la măsurile organizatorice de eficientizare a activităților din pre-campania și campania alegerilor prezidențiale", a precizat doamna Lilla Debelka.
Monica Popovici

Trimite email

miercuri, 1 aprilie 2020