Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

,,Colegiul Național ,,Iosif Vulcan” din Oradea este locul unde poveștile prind viață…”

Citând-o pe doamna director Simona Martin, vom spune:

,,Colegiul Național ,,Iosif Vulcan” din Oradea este locul unde poveștile prind viață…”

,,La ceas de toamnă, în sunet de clopoțel, vă spun azi o poveste cu oameni mari și mici, cu oameni mari, dornici să muncească oricât pentru ca visele celor mici să se împlinească.

Educație de valoare, educație pentru valori!
Vreau să apreciez competența și dăruirea profesorilor. Ei sunt cei care reușesc să transforme oamenii mici, acești minunați tineri in viitori cetățeni ai orașului nostru, cu care să ne mândrim. Vreau, de asemenea, să vă asigur de competența și buna credință a managementului asigurat de director, și cei doi adjuncți, Petrica Pavel Ionuț și Kleszken Eva...
C.N. ,,I. Vulcan" își scrie povestea de 235 ani... C.N.,,I. Vulcan" este școala a cărei misiune se înscrie între tradiție, actualitate și perspective: Educație de valoare, educație pentru valori"!
Mai aflăm apoi din cuvântul doamnei director Simona Martin că în familia Vulcan, învață 1.500 de elevi, în 52 de clase de învățământ primar, gimnazial și liceal și șase grupe de învățământ preșcolar; ei își desfășoară activitatea în trei spații, în clădirile de pe Str. Jean Calvin nr., 3, clădirea de pe B-dul Decebal nr. 60 și la Grădinița Voinicel.
Din această toamnă, cei mai mici școlari ai colegiului vor învăța în clasele doamnelor profesori: dr. Maria Donca, Maria Duma, Nagy Emilia și Rodica Ghenț...
Acesta este începutul povestirii, un nou început.
Urmează povestea celor care s-au îmbarcat în avionul special al clasei P.B., însoțiți (la bord) de profesor Maria Duma.
Găsiți mai multe poze în Galeria foto: ,,Colegiul Național ,,Iosif Vulcan” din Oradea este locul unde poveștile prind viață…”

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminică, 15 decembrie 2019

Poza zilei

Radio ZU transmite LIVE din Piața Unirii

Timp de 7 zile și 7 nopți, între 15-21 decembrie, Radio ZU se mută la Oradea
Radio ZU transmite LIVE din Piața Unirii, iar Oradea devine O.F.B. (orașul faptelor bune)!
,,Fii pe fază pentru că venim și cu muzică bună! Vrei să te apuci de pe acum de făcut fapte bune? Atunci aruncă o privire aici:" radiozu.ro/orasulfaptelorbune
Daniel Buzdugan, Mihai Morar, Răzvan Popescu, Flick „Domnul Rimă", Raluca Benavides, Emma Ștefan, Tea Teodorescu și Adi Mihăilă „The Hitman", bine-ați venit la Oradea, și să vă simți ca acasă!
Suntem cu ochii pe voi!
Ovidiu Dan