Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Cum se scrie istoria „Orizontului”

13 septembrie 2010 – 9 septembrie 2019

„Cum se scrie istoria „Orizontului”

Iată că suntem la o ediție jubiliară, a primului deceniu, a Centrului Școlar de Educație Incluzivă ,,Orizont" Oradea.

Prin strădania d-rei director, prof. dr. Marușca Angela, și a actualului director adjunct, prof. Turcuș Sanda, alături de care sunt toți membrii corpului profesoral și nu numai, porțile acestei instituții s-au deschis din nou și în acest an școlar pentru a-și primi elevii împreună cu părinții  lor dragi, care pornesc împreună pe un nou drum al cunoașterii, al dobândirii de noi cunoștințe, deprinderi, competențe și abilități.
Datorită unui management inspirat și a oamenilor inimoși, care au lucrat și lucrează în această instituție, putem spune că în cei zece ani, creșterea prestigiului acestei școli a fost posibilă datorită unei bune colaborări a  profesorilor cu părinții și cu toate instituțiile abilitate care ne-au sprijinit, și cărora le mulțumim; prin unirea cu  structura de la Tileagd, am crescut și mai mult, iar implicarea în noi proiecte aproape că s-a dublat.
În deschiderea festivităților, domnișoara director a urat bun venit tuturor invitaților și participanților, profesori, părinți și copii, și ne-a făcut cunoscut mesajul transmis din partea inspectorului școlar general, prof. Alin Florin Novac-Iuhas.
Părintele Erdei Paul a săvârșit slujba Te-Deum, rugându-se pentru toți cei prezenți  (elevi, părinți și profesori) să dobândească răbdare, înțelepciune și știință de carte. Din partea Poliției orădene, l-am avut alături pe d-l Cuciula Florin.
În continuare, s-au prezentat învățătorii și diriginții claselor, s-au precizat sălile și programul pentru perioada ce urmează. Părintele Erdei, ajutat de un elev, a continuat cu sfințirea sălilor de clasă, a birourilor și a încăperilor destinate educației elevilor.
La început de nou an școlar, mult succes tuturor și La mulți ani!
Profesor itinerant/de sprijin,
Maria Serafim
Găsiți mai multe poze în Galeria foto: „Cum se scrie istoria „Orizontului”.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

miercuri, 1 aprilie 2020