Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

În mijlocul ,,boboceilor” clasei P.A.

În cea de-a doua zi de școală, tot la C.N. ,,I. Vulcan”

În mijlocul ,,boboceilor” clasei P.A.

Luați de val și călătorind mult cu elevii clasei pregătitoare B, nu am mai ajuns la ,,boboceii" clasei pregătitoare A decât a doua zi, la prima oră. Dar nu regretăm. Promisiune e promisiune!

Într-o oră, am văzut multe, de toate, în clasa doamnei profesor dr. Maria Donca: citire, matematică, muzică, educație fizică, jocuri, povestiri, cunoașterea mediului și a lumii, jocuri de rol, bună dispoziție și socializare, utilizând materiale și mijloace didactice variate, interdisciplinaritate, parteneriat și relații morale, colaborare și deschidere, educație pentru sănătate, igienă și alimentație sănătoasă...
Pe catedră, am mai găsit parte din darurile-surpriză de care au avut parte ,,boboceii" în prima zi de școală, un suport de creioane - un dar de la foștii elevi ai doamnei profesor Maria Donca și auxiliarul, ,,cartea lor de căpătâi"- ABC-ul învățăm (Auxiliar didactic interdisciplinar pentru activitate diferențiată, adresat celor din clasa pregătitoare, rod al unei reușite colaborări dintre două cadre didactice, Marioara Donca și Dorina Brânzaș).
În pauză, i-am surprins pe ,,bobocei" construind și socializând între ei și cu elevi din a IV-a și cu elevii practicanți la clasa lor. Între timp, a sosit și asistentul medical pentru o primă rundă de convorbiri amicale...
Ovidiu Dan
Vedeți mai multe poze (66 de poze și încă patru poze din prima zi ) în Galeria foto: În mijlocul ,,boboceilor” clasei P.A.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

joi, 27 februarie 2020

Poza zilei

Îndrăgostite... de Agora!

De Dragobete...
Fără cuvinte. (Ovi)