Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Magnus Zederfeldt a devenit noul director regional pentru Europa de Est în cadrul Axis Communications

Axis Communications anunță că

Magnus Zederfeldt a devenit noul director regional pentru Europa de Est în cadrul Axis Communications

Din septembrie anul acesta, Zederfeldt va răspunde și de dezvoltarea afacerilor și consolidarea relațiilor cu partenerii Axis din această regiune a Europei de Est.

Totodată, va rămâne responsabil pentru dezvoltarea afacerilor companiei în domeniul sistemelor audio de rețea.
Magnus Zederfeldt o va înlocui pe Anna Forsberg, care deține în prezent funcția de vicepreședinte pe vânzări pentru regiunea EMEA, deoarece vicepreședintele Verena Rathein, care are aceste atribuții, este în concediu de maternitate. Din 2008 Magnus Zederfeldt este angajat al Axis Communications, liderul mondial pe piața sistemelor video de rețea. În ultimii cinci ani a fost director regional responsabil pentru regiunea Asia de Sud și Pacific. Începând cu anul 2018, în calitate de director de dezvoltare a afacerilor pentru sisteme audio de rețea, este responsabil pentru dezvoltarea acestui segment al ofertei Axis.
,,Piața este în continuă schimbare, iar soluțiile devin tot mai inteligente, dar în același timp tot mai complexe. Rolul nostru este de a ajuta clienții să înțeleagă posibilitățile oferite de cele mai noi tehnologii din domeniul supravegherii video de rețea și a soluțiilor audio, astfel încât să poată utiliza aceste inovații în cel mai eficient mod posibil", spune Magnus Zederfeldt, completând: ,,Pentru a face acest lucru, trebuie să ne extindem constant ecosistemul de parteneri, să consolidăm relațiile cu partenerii noștri de tehnologie și să creăm soluțiile de care au nevoie clienții noștri. De aceea, de mai mulți ani, nu numai că am îmbunătățit produsele noastre, dar, mai ales, dezvoltăm soluții complete în domeniul analizei video, sistemelor audio de rețea și control al accesului".
În perioada 2010-2014, Magnus Zederfeldt a fost responsabil pentru programul de parteneri Axis, inclusiv gestionarea relațiilor cu partenerii globali ai companiei. Anterior, el a fost responsabil și de organizarea vânzărilor în țările nordice. Magnus Zederfeldt are peste 20 de ani de experiență în managementul vânzărilor și al marketingului. Înainte de a se alătura echipei Axis, Magnus a fost lider global de vânzări și marketing la Johns Manville AB. De asemenea, a fost responsabil pentru vânzări și marketing în companii de tehnologie, precum Anoto AB și Ericsson Mobile Communications AB. Ca și background, Zederfeldt a absolvit Universitatea din Lund în domeniul afacerilor și economiei. De asemenea, este absolvent al Universității din San Francisco în domeniul mass-media.
Despre Axis Communications
Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente și mai sigure, prin crearea de soluții inovative, care ajută la îmbunătățirea securității și oferă noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de reţea, Axis oferă produse și servicii de supraveghere și analiză video, control acces și sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajați în peste 50 de țări și colaborează cu parteneri din întreaga lume pentru a oferi soluții. Fondată în 1984, Axis este o companie cu sediul în Suedia, listată la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informații despre Axis, vizitați site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/
Monica Musca

Trimite email

joi, 24 septembrie 2020

Poza zilei

Elena - absolventa de aur a familiei Avram!

Astăzi (joi, 24 septembrie 2020), aveam să-i cunoaștem pe absolvenții de 10 ai Bihorului, care au fost premiați cu diplome și sume de bani, potrivit bunelor rânduieli instituite pentru a stimula competiția și performanța.
Printre cei 19 absolvenți de aur ai Bihorului (cinci absolvenți de liceu și 14 absolvenți de gimnaziu), se numără și Elena Avram, absolventă de 10 a Colegiului  Național ,,Iosif Vulcan" din Oradea.
Întâmplarea a făcut ca după premiere, să o revăd pe Elena, alături de părinții săi, fericiți, în grădinița de flori a gospodăriei, unde tatăl tocmai și-a propus o ,,ședință foto".
Cum să nu fie fericiți mami și tati cu fetița lor de aur!
(OviDan)