Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Mulțumim, dragi orădeni (și nu numai), pentru dăruire și bunătate...

„Oradea donează o pâine”, ediția a 9-a

Mulțumim, dragi orădeni (și nu numai), pentru dăruire și bunătate...

Proiectul „Oradea donează o pâine" a ajuns la cea de-a IX-a ediție, evenimentul s-a desfășurat în data de 26 septembrie 2019, între orele 16.00-18.00.

Cele patru locații fixe în care s-a desfășurat evenimentul au fost: Bisericuța Nufărul, Oradea Plaza, Piața Decebal și Piața Rogerius. A cincea locație, de această dată, a fost Bulevardul Decebal (vizavi de Biserica Emanuel).
Finalul acestei ediții a fost peste așteptările noastre, cele peste 350 de pâini rămase au fost oferite Fundației „Copiii Făgăduinței" din Oradea.
Ne bucurăm că de la o ediție la alta crește numărul persoanelor care din mai multul sau puținul lor oferă și celorlalți. Îi așteptăm cu drag atât pe cei care oferă pâinea, cât și pe cei care au nevoie de o pâine să ne caute la punctele de colectare.
Mulțumim, dragi orădeni (și nu numai), pentru dăruire și bunătate, pentru zâmbetele de pe chipurile brăzdate de greutățile vieții. Dorim să credem că pentru aceste gesturi mici, dar cu mare însemnătate, vom fi răsplătiți atunci când ne vom aștepta mai puțin.
Cei care doresc să se implice în acest proiect o pot face și ca voluntari, transmițând această intenție în scris, pe adresa de e-mail oradeadoneazaopaine@yahoo.com sau pe pagina de facebook a evenimentului https://facebook.com/oradeadoneazaopaine/.
Ioana Maria Oros,
voluntar

Trimite email

vineri, 13 decembrie 2019