Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Sănătate într-o „farfurie sănătoasă”

În perioada 10-11 octombrie

Sănătate într-o „farfurie sănătoasă”

Facultatea de Medicină şi Farmacie împreună cu Facultatea de Științe Socio-Umane din cadrul Universității din Oradea, în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică Bihor anunță demararea Campaniei de informare-educare-comunicare (IEC): Sănătate într-o „farfurie sănătoasă", care se va desfășura în perioada 10-11 octombrie 2019, începând cu ora 10, pe platoul din fața magazinului Crișul din Oradea.

Acțiunea este organizată în cadrul Toamnei medicale orădene de către studenții de la Facultatea de Medicină și Farmacie ai Universității din Oradea, programul de studiu Nutriție și Dietetică sub îndrumarea cadrelor didactice. Campania se adresează persoanelor cu vârsta de peste 18 ani și constă în măsurarea indicelui de masă corporală, a gradului de grăsime viscerală și a gradului de hidratare, sfaturi cu privire la stilul de viață sănătos, alimentație corectă,  informații despre prevenirea obezității.
Haș Ioana (coordonator studenți)
(B.C.)

Trimite email

joi, 24 octombrie 2019

Poza zilei

Lansare album de debut - Adrian Bojan

Ziua de 3 noiembrie 2019 va încununa pentru solistul de muzică populară Adrian Bojan nu mai puțin de șase ani de stăruință și muncă.
Acesta își va lansa albumul de debut intitulat „Maica me când m-o făcut", în cadrul unui eveniment organizat de Asociația ,,Culanii" Sânnicolau Român, în satul natal al acestuia, Sânnicolau Român.