Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Ziua Mondială a Educației, sărbătorită la Școala Primară Nr.2 Poiana

Copacul educației

Ziua Mondială a Educației, sărbătorită la Școala Primară Nr.2 Poiana

..Omul poate deveni om numai prin educație. El nu e nimic decât ceea ce face educația din el". (Immanuel Kant )

Pe 5 octombrie , în peste 200 de țări de pe mapamond se sărbătorește Ziua Mondială a Educației.
Plecând de la această premisă, ne-am adunat și noi, preșcolarii și școlarii mici ai Școlii Primare Nr. 2 Poiana, pentru a aduce un omagiu, atât acestei zile încărcate din punct de vedere al semnificației sale, cât și a tuturor cadrelor didactice, având în prim plan rolul vital al acestora în reconstrucția socială, educațională, comportamentală a fiecărui om, de la copil la adult, întreaga activitate derulându-se sub coordonarea directorului unității, în persoana doamnei Meza Mirela.
Cu mâini dibace și conștiință inocentă, de la mic la mare, preșcolarii au ,,dat viață",cu multă culoare, imaginilor simbolice conturate pentru această zi, cu multă dăruire de către prof. Nica Daciana.
Activitatea a continuat pe o treaptă mai mare a școlarității, la nivel de învățământ primar, unde școlarii mici au așternut pe foi veline propriile creații, fie versuri sau mici compuneri, toate au fost centrate în jurul motivelor, ca de exemplu: educație, doamna mea învățătoare , școala mea, și altele.
Baloanele  multicolore cu diverse mesaje ce se deduc din spectrul educației au venit ca un spirit ludic în sala de clasă, iar Copacul educației a avut ca finalitate îmbinarea activităților literare cu cele artistice; concursurile organizate pe tema educației au antrenat spiritul competitiv al școlarilor ; toate acestea au avut menirea de a întări semnificația acestei zile în sufletele micilor școlari; activitățile au fost realizate sub atenta îndrumare a prof. Bungău Oana și Stretea Lavinia.
Conchid, afirmând faptul că a fost o zi colorată, precum viziunea despre viață a celor mici.
Prof. Bungău Oana
Găsiți mai multe poze în Galeria foto: Ziua Mondială a Educației, sărbătorită la Școala Primară Nr.2 Poiana.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

marţi, 11 august 2020