Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

11even Oradea: 11 emoții x 11 minute x 11 invitați + TU = 1.332 de motive să ne întâlnim

În 15 noiembrie 2019, la Filarmonica de Stat Oradea,

11even Oradea: 11 emoții x 11 minute x 11 invitați + TU = 1.332 de motive să ne întâlnim

În 15 noiembrie 2019, la Filarmonica de Stat Oradea, ne bucurăm să vă invităm la 11even Experiences Oradea - ediția a VIII-a.

După ce la ediţiile anterioare ale evenimentului sute de participanţi s-au bucurat de prezenţa unor vorbitori de excepţie, anul acesta evenimentul revine cu alte 11 momente speciale, emoționante și autentice, garantate de 11 oameni cu totul deosebiţi, redate în 11 minute fiecare, tema din acest an fiind „Choices -Alegeri". Începând cu ora 17.30 publicul va fi purtat printr-o serie de pespective despre viață şi dăruire oferite de oameni pasionaţi de munca lor din cele mai diverse domenii: antreprenoriat, social, medical, cultural, sportiv, comunicare. Inspiraţie, încredere şi speranţă garantate pentru public!
Invitații care vor urca pe scenă anul acesta sunt: Dr. Alin BLAGA - șef secție Neurochirurgie Spitalul Județean Oradea; Virgil PREDA - antrenor de elită şi vicepreședinte al Federației Române de Atletism; Dan PERJOVSCHI - desenator, ilustrator, scriitor, jurnalist și autor de performance român; Ileana ȘIPOTEANU - intrepretă de muzică ușoară; Sorin IONESCU - actor Teatrul ,,Regina Maria" Oradea; Mihai TUDORICĂ - activist civic, co-fondator al grupului de activism #Rezistenta; Ilinca BĂCILĂ - reprezentanta României la Eurovision 2017, semifinalistă în echipa Loredanei Groza la Vocea României în 2015; Valentin PERDUȘ- tânăr abandonat de părinți, absolvent al Facultății de Medicină; Ștefan MANDACHI - antreprenor, avocat, a lansat manifestul ,,România vrea autostrăzi" și sloganul #șîeu ; Alexandru (Tinu) HORA - finalist MasterChef, Alex TRANDAFIR - licean, voluntar cu energie debordantă.
Evenimentul va fi moderat de Mihaela Tatu, care va transforma cele 11 discursuri într-o singură poveste, în care fiecare spectator să se regăsească şi din care fiecare să înveţe să fie mai bun şi mai fericit.
Biletele se pot achiziționa online accesând link-ul: http://elevenevents.ro/inregistrare/oradea, de la sediul Fundației Comunitare Oradea din Crișul Shopping Center etaj 2, sunând la numărul de telefon 0770 761 256 sau de la casieria Filarmonicii de Stat Oradea.
Fondurile strânse în cadrul evenimentului vor fi alocate consolidării Fondului Științescu Oradea, program dezvoltat de Fundația Comunitară Oradea, în parteneriat cu Romanian American Foundation, Federația Fundațiile Comunitare din România și cu sprijinul companiilor locale, prin care vor fi oferite educatorilor bihoreni finanțări pentru proiecte din domeniul STEM (științe, tehnologie, inginerie, matematică), cu scopul de a stimula pasiunea tinerilor pentru științe.
„11even Experiences" este un concept marca „Asociaţia 11even", organizat la nivel local de Fundația Comunitară Oradea.
Claudia Abrudan,
director executiv
Despre Fundația Comunitară Oradea
Fundația Comunitară Oradea este o organizație nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, care își propune îmbunătăţirea vieţii locuitorilor din judeţul Bihor prin mobilizarea şi distribuirea de resurse pentru iniţiative locale.
Facem posibil acest lucru prin încurajarea spiritului filantropic și de responsabilitate socială al organizaţiilor nonguvernamentale, companiilor și persoanelor fizice/grupurilor de iniţiativă, cu scopul de a acoperi nevoile mereu în schimbare ale comunității.
Fundația Comunitară Oradea face parte din programul național de ,,Fundații Comunitare", inițiat de Asociația pentru Relații Comunitare, în parteneriat cu Fundația pentru Parteneriat și Fundația Pact, cu sprijinul financiar al Charles Stewart Mott Foundation, Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe și Romanian-American Foundation.

Trimite email

miercuri, 1 aprilie 2020