Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Companii de top au angajat ușor și repede la Târgul de Cariere Oradea

Peste 50% din participanții la eveniment au aplicat la joburi față în față cu viitorii lor angajatori

Companii de top au angajat ușor și repede la Târgul de Cariere Oradea

În data de 9 noiembrie 2019, la Era Shopping Park, a avut loc ediția de toamnă a Târgului de Cariere, cel mai complex eveniment de recrutare din regiune, la care au participat peste 30 de companii din domenii diverse și 1.100 de candidați.

La finalul zilei, cei prezenți la eveniment au aplicat pentru locuri de muncă în domenii diverse, pentru companii ce oferă atât locuri de muncă full time cât și part time sau internship-uri, căutându-se în același timp oameni cu studii superioare sau fără calificare.
De la Inginerie, Consultanță, Resurse Umane, Automotive și IT și până la Financiar-Bancar, Turism sau Contabilitate, locurile de muncă oferite de angajatori s-au adresat nevoilor tuturor participanților. 
..Oferta de locuri de muncă în acest sezon a fost variată, iar multe companii au demarat pe loc procesul de angajare. De la ingineri, contabili și chiar mecanici, șoferi și lucrători comerciali, companiile au reușit să angajeze eficient și rapid, în special datorită sistemului de recrutare rapidă eJobs", a declarat Stanca Potra, PR manager Târgul de Cariere.
Printre angajatorii la eveniment s-au numărat companii cu renume internațional, precum Celestica, Plexus, Nidec, Corporactive, Eberspacher, Wizz Air și Marvicon.
Târgul de Cariere reprezintă cea mai mare și complexă rețea de evenimente de recrutare din România și Republica Moldova. Activitatea companiei a început în 2006, în Cluj-Napoca, ajungând să ofere, după un deceniu de activitate, cea mai răspândită și eficientă soluție de recrutare din țară. Evenimentele desfășurate în cele șapte orașe: Cluj-Napoca, Iași, Chișinău, Oradea, Târgu Mureș, Sibiu și Brașov, de două ori pe an (primăvara și toamna) au rolul de a aduce împreună angajatorii și candidații, astfel încât interacțiunea directă dintre aceștia să crească substanțial șansele pentru ambele părți de a se împlini profesional. În cele două sezoane de evenimente de recrutare participă peste 400 de companii și peste 30.000 candidați cu potențial. (S.P.)

Trimite email

duminică, 29 martie 2020