Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Folk de colecție

„România ne unește!” - ediția a III-a

Folk de colecție

Oradea este unul din orașele Marii Uniri și are un rol important în construirea identității naționale, identitate care are la bază istoria de secole a oamenilor din această zonă.

De asemenea, Oradea este unul din orașele în care multiculturalitatea și amestecul etnic pașnic sunt valori reale ale căror rezultate le descoperim în bogăția istorică și culturală și în patrimoniul bogat pe care îl vedem astăzi pus în valoare.
Aflat deja la a treia ediție, evenimentul „România ne unește!" anticipează sărbătoarea Marii Uniri și a Zilei Naționale de pe 1 Decembrie, iar ediția de anul acesta va aduce la Oradea un spectacol de folk de colecție.
Trei artiști români consacrați: Ducu Bertzi, Vasile Seicaru și Victor Socaciu, cantautori celebri, vor aduce pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Oradea o parte din abecedarul folk, clasic! Spectacolul cuprinde atât piese noi, cât și cântece devenite în ani foarte, foarte cunoscute: ,,La un ceai", ,,Cântec pentru Charlie Chaplin", ,,Țara și caii", ,,Oameni de zăpadă", ,,Treceți, batalioane române, Carpații", ,,Suflet fără chei", ,,Omul pădurii", ,,Floare de colț", ,,M-am îndrăgostit numai de ea", ,,La adio", ,,Aruncarea în valuri", ,,Din prea mult sau prea puțin", ,,Actorul"!
Spectacolul va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor Oradea, în 20 noiembrie de la ora 19.30, iar accesul se face pe bază de bilet.
Pretul unui bilet este de 15 lei. Biletele au fost puse în vânzare la Casa de Cultură a Sindicatelor Oradea și pot fi achiziționate de luni-vineri, între orele 9.00-17.00.
Organizatorii sunt Visit Oradea și Primăria Oradea. (B.P.)

Trimite email

vineri, 13 decembrie 2019