Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Radio ZU va transmite LIVE din Piața Unirii, iar Oradea devine O.F.B. (orașul faptelor bune)!

7 zile și 7 nopți,

Radio ZU va transmite LIVE din Piața Unirii, iar Oradea devine O.F.B. (orașul faptelor bune)!

Radio ZU și Visit Oradea, cu sprijinul Primăriei municipiului Oradea, construiesc orașul care trăiește și dăruiește în inima Târgului de Crăciun Oradea.

Timp de o săptămână, între 15-21 decembrie, Oradea devine #OrașulFaptelorBune, iar opt dintre DJ-ii Radio ZU se vor muta într-o casă special construită în Piața Unirii la Târgul de Crăciun Oradea. Acolo vor trăi pe tot parcursul acestei perioade și au ca misiune să realizeze cât mai multe fapte bune prin intermediul orădenilor.
Cei opt DJ-i de la Radio ZU care vor locui în Orașul Faptelor Bune din Piața Unirii sunt: Daniel Buzdugan, Mihai Morar, Răzvan Popescu, Flick „Domnul Rimă", Raluca Benavides, Emma Ștefan, Tea Teodorescu și Adi Mihăilă „The Hitman". Între 15 și 21 decembrie 2019, domiciliul lor va fi o casă de sticlă construită special pentru ei în Piața Unirii, totul desfășurându-se live, 24 de ore din 24. Această combinație de studio de radio și apartament va conține toate dotările de care cei opt au nevoie pentru a-și duce misiunea la bun sfârșit. Au microfoane, mixer, dormitoare, dușuri, o bucătărie mică, o zonă de relaxare și o echipă de colegi gata să îi ajute pentru a duce la bun sfârșit orice faptă bună.
DJ-ii ZU îi îndeamnă pe toți românii să se uite atent în jurul lor și dacă pot ajuta pe cineva care are nevoie, să o facă. Orașul Faptelor Bune este doar punctul de plecare al acestei inițiative; împreună putem face România Faptelor Bune. Cei care vor să se implice dar nu știu de unde să înceapă pot arunca o privire pe www.radiozu.ro/orasulfaptelorbune. Aici este disponibilă o platformă în care se pot înscrie și cei care au nevoie, dar și cei care vor să le vină în ajutor celor care au nevoie.
Campania „Orașul faptelor bune" este la a patra ediție, în primii trei ani casa de sticlă fiind amplasată în Piața Universității din București. Faptul că Oradea devine primul oraș după Capitală care va găzdui studioul de sticlă Radio ZU a fost anunțat azi (ieri, 25 noiembrie - n.n.), în cursul emisiunii de dimineață. Anul trecut, în cadrul caravanei s-au strâns peste 250 de mii de dolari în urna montată în casa Radio ZU. Organizatorii evenimentului speră că și la Oradea va fi un mare succes această campanie.
Așa cum s-a întâmplat și la primele ediții, Orașul Faptelor Bune va găzdui și o serie de concerte cu unii dintre cei mai cunoscuți artiști români. Vor concerta în Piața Unirii: Smiley, Delia, Alexandra Stan, Irina Rimes și The Motans.
Târgul de Crăciun din Oradea își deschide porțile vineri, 29 noiembrie 2019, la ora 18.00. Visit Oradea pregătește din plin evenimentul; în Piața Unirii au fost montate deja bradul, roata-carusel uriașă, iluminatul de sărbători, precum și căsuțele de unde cei interesați vor putea achiziționa bunătățile specifice sărbătorilor de iarnă.
Mulțumim, Visit Oradea, pentru marea surpriză a anului și a Târgului!
Mulțumim, Radio ZU, că ne-ați ales pe noi, după bucureșteni. Să vă simțiți (acasă) ca acasă, la Oradea Faptelor Bune, unde se construiește frumosul din cuvânt, cu un Primar de mare ispravă, cu un ministru al Fondurilor Europene, cu oameni unu și unu, care nu fac politică, ci Fapte Mari, care cresc și se văd zilnic. Priviți în jur: aici se sparge, aici se dărâmă, aici (se) crește, aici (se) înflorește. Oradea înflorește în mandatul (mandatele) marelui nostru Primar. Nu-i dăm numele pentru că-l cunoaște o țară, iar numele i-a devenit renume. La noi, Ilie nu e doar un prooroc care binecuvintează, ci Primarul Bolojan sub care O.F.B.(orașul faptelor bune) înflorește! Moise-Ovidiu Dan este alături de Radio ZU! Ei cu vocea și cu știința showului, noi cu imaginile care vorbesc în cuvintele grăitoare, reale, netrunchiate ale realității și actualității orădene. Mulțumim, domnule președinte Mihai Jurca! Vedeți mai multe poze în Galeria foto: Radio ZU va transmite LIVE din Piața Unirii, iar Oradea devine O.F.B. (orașul faptelor bune)!

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

miercuri, 8 iulie 2020