Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

C.T. ,,Mihai Viteazul” Oradea, premiat, pentru a treia oară, cu Diplomă de excelență la Gala EduManager 2019

Pentru al treilea an, consecutiv,

C.T. ,,Mihai Viteazul” Oradea, premiat, pentru a treia oară, cu Diplomă de excelență la Gala EduManager 2019

Aflată la cea de-a șaptea ediție, Gala EduManager 2019 a premiat și în acest an Excelența în Educație.

Reprezentanți ai instituțiilor de învățământ, rectori și prorectori ai unităților de învățământ superior, public și privat, inspectori școlari, manageri ai colegiilor și liceelor din țară, profesori, elevi și reprezentanți ai unor companii private cu soluții pentru mediul educațional au participat în 21 noiembrie, la această ediție. Pentru a câștiga premiile Galei EduManager.ro, instituțiile de învățământ preuniversitar și universitar şi-au înscris în competiţie proiectele de succes din acest an sau pe cele aflate într-o etapă suficient de avansată, încât să permită evaluarea indicatorilor de succes.
Gala a fost precedată de Conferința Națională Management Modern în Educație, unde au fost prezentate aplicații și soluții de comunicare destinate instituțiilor de învățământ universitar și preuniversitar, aspecte legate de legislație, fonduri europene și management instituțional.
Cele mai valoroase proiecte înscrise la fiecare categorie au fost premiate în cadrul Galei EduManager 2019, în urma analizei efectuate de un juriu alcătuit din specialiști, alături de editorii portalului EduManager.ro.
Partenerii de jurizare au fost: prof. dr.  Camelia Gavrilă, vicepreședintele Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport din Camera Deputaților, Merima Petrovici, director Unitatea de Implementare a Proiectelor Finanțate din Fonduri Structurale, Ministerul Educației Naționale, Iulian Cristache, președintele Federației Naționale a Asociațiilor de Părinți din Învățământul Preuniversitar, Petrișor Țucă, președintele Alianței Nationale a Organizațiilor Studențești din România, Gheorghe Cazan, director executiv, Hofag Engineering.
Proiectele transmise vor fi publicate pe portalul și în newsletter-ul comunității profesionale EduManager. Această comunitate este dezvoltată de către oameni și companii din anul 2007 și a devenit o platformă de comunicare profesională, de marketing și de PR apreciată atât de specialiștii din educație, cât și de companii.
Anul acesta Colegiul Tehnic ,,Mihai Viteazul" Oradea a înscris în concurs două proiecte valoroase derulate prin fonduri europene: Snowmen goes intercultural respectiv Open minds - open hearts.
Proiectul Snowmen goes intercultural a impresionat juriul care i-a acordat Diploma de excelență. Reamintim că  șase tineri de la Colegiului Tehnic „Mihai Viteazul" din Oradea, însoțiți de două cadre didactice ale instituției, prof. Alice Popa și Șereș Raluca, au participat la acest proiect în perioada 24.02. - 2.03. 2019 .
Scopul proiectului a fost ca tinerii participanți, proveniți din medii sociale, culturale și politice diferite, să facă schimb de idei și exemple de viață cotidiană. Participanții au experimentat modelul de viață al tinerilor finlandezi și modalități de a lucra într-un mediu multicultural (lucrul în echipe mixte) - fiind astfel urmat conceptul Uniunii Europene de a conviețui într-un spațiu multicultural.
După faptă, a venit și răsplata. Proiectul a fost premiat, într-o atmosferă festivă, în acord cu importanţa domeniului. La festivitatea de premiere au fost prezenţi o parte din tinerii implicaţi în proiect însoţiţi de prof. Alice Popa. Emoţiile, dar şi bucuria au fost reflectate din plin de discursul emoţionant al unuia dintre tinerii participanți la proiect, Ionuţ Breb.
Dincolo de solemnitatea momentului și de bucuria recunoașterii și aprecierii eforturilor lor, rămâne satisfacția de a demonstra că se poate, că stă în puterea noastră să facem lucrurile și altfel. Tinerii și profesorii de la Colegiul Tehnic ,,Mihai Viteazul" Oradea au dovedit, din nou, acest lucru. Mentalitățile se pot schimba. E greu, dar nu imposibil, să găsim resurse interioare pentru a face lucrurile să meargă!
În 2017 și 2018 - alte două premii de excelenţă
Dacă vom arunca o privire în urmă, tot pe ovidan.ro, în 2017 și 2018, vom citi:
Miercuri, la București, la Gala Edu Manager 2018
Colegiul Tehnic „Mihai Viteazul" din Oradea a obținut Premiul de Excelenţă
Miercuri, 21.11.2018, la București, la a VI -a ediție a Galei Edu Manager, Colegiul Tehnic „Mihai Viteazul" din Oradea a obţinut Premiul de Excelenţă pentru proiectul Erasmus+ ,,Open Minds - Open Hearts - Europe of Youth 2018" , înscris la categoria „Derularea de proiecte finanțate prin fonduri europene"/ Învățământ Preuniversitar.
La fel putem citi și în 2017, tot pe ovidan.ro
Așadar, nu e o întâmplare (în 2019), ci o repetare, după încă două premii EduManager, unul în 21 noiembrie 2018, iar celălalt în 22 noiembrie 2017.
Felicitări tuturor!
Director,
prof. dr. Ruben Filimon
Vedeți mai multe poze în Galeria foto: C.T. ,,Mihai Viteazul” Oradea, premiat, pentru a treia oară, cu Diplomă de excelență la Gala EduManager 2019.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 6 iulie 2020