Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

,,Caritatea începe acasă

„Oradea donează o pâine”, ediția a XI-a

,,Caritatea începe acasă

Proiectul ,,Oradea donează o pâine" a ajuns de curând la cea de-a XI-a ediție, desfășurată în data de 20 noiembrie, între orele 15.00-17.00.

Cele patru locații fixe în care a avut loc evenimentul au fost: Bisericuța Nufărul, Oradea Plaza, Piața Decebal și Piața Rogerius. A cincea locație s-a adresat de această dată locuitorilor din cartierul Ioșia.
A fost strâns un număr record de pâini, datorită generozității orădenilor, iar cele 1.500 (!) de pâini rămase au ajuns la Dumbrava, la domnul Viorel Pașca, la Familia Ignat, Azilul de Bătrâni din Episcopia, Centrul Copiii Făgăduinței, Căminul Felix Sântandrei și Fundația Casa Monica Mahr, unde au fost primite cu bucurie.
Ediția aceasta a venit cu surprize foarte plăcute, prin participarea unui număr impresionant de elevi, coordonați de învățători, care au venit să doneze veseli, dar au fost și copii care au venit să ofere pâine împreună cu părinții lor - confirmând aforismul lui Thomas Fuller - ,,Caritatea începe acasă". La toți aceștia s-au alăturat numeroase persoane care ne-au vizitat în cele cinci locații anunțate.
Vă mulțumim tuturor pentru implicare, pentru că ne susțineți lună de lună, atât în cadrul evenimentului, aducând pâine, zâmbete și căldură sufletească, cât și în mediul online, încurajându-ne să mergem înainte. Energia pozitivă a acestui eveniment a colaborat excelent și cu vremea de care ne-am bucurat în intervalul 15.00-17.00, pentru că din momentul în care toate pâinile au fost strânse, a început să plouă torențial. Așa că dorim să-i mulțumim și Bunului Dumnezeu că a avut răbdare cu noi să ne încheiem cu bine misiunea.
Ne dorim oameni minunați alături de noi, pentru a crește proiectul ,,Oradea donează o pâine".
Te așteptăm să ni te alături la următoarele ediții, ca voluntar, să donezi sau să beneficiezi de ajutorul nostru dacă ai nevoie. Voluntariatul schimbă vieți, putem experimenta sentimente de bucurie participând la evenimente caritabile și putem vedea cât valorează, de fapt, o pâine sau un zâmbet.
Pentru mai multe detalii, te rugăm să ne cauți (să ne scrii) pe adresa de e-mail: oradeadoneazaopaine@yahoo.com sau pe pagina noastră de facebook: https://www.facebook.com/oradeadoneazaopaine/ .
Iulia Ursuța,
voluntar

Trimite email

miercuri, 8 iulie 2020