Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Curtea Eco-Școlii ,,Avram Iancu” a înflorit la ora ,,Rapsodiilor de toamnă”

Dacă toamna și-a așternut covorul de frunze,

Curtea Eco-Școlii ,,Avram Iancu” a înflorit la ora ,,Rapsodiilor de toamnă”

La final de noiembrie, elevii claselor primare ale Școlii Gimnaziale ,,Avram Iancu" din Oradea au participat la o activitate, intitulată ,,Rapsodii de toamnă", derulată în cadrul proiectului Eco-Școala, coordonată de doamna director, prof. dr. Bîrlădeanu Gheorghina, director adjunct Velimirovici Cosmin, prof. Galea Ioana și Jurcan Loredana.

Cu această ocazie, curtea școlii a prins culoare prin plantarea unor flori alese; protagoniștii acțiunilor de plantare au fost elevii din clasele pregătitoare (îndrumați de prof. Sonia Pârlog și Zsak Lucia), clasele I (coordonați de prof. Toader Monica-Dorina și Ile Ioana), clasele a II-a (prof. Pop Lidia, Ioana Mihele și Galea Ioana), clasele a III-a (prof. Anghel Ramona și Ileș Raluca) și din clasele a IV-a (prof. Luncan Ana și Cadar Corina).
Grija pentru mediul înconjurător trebuie să fie o componentă esențială a dezvoltării morale, spirituale, sociale și culturale a generațiilor actuale, mai ales atunci când participanții la educație se află în școală, grădina lor de suflet. Aceasta are la îndemână multiple posibilități de realizare a unei buni pregătiri ecologice a copiilor, care să se materializeze apoi în formarea unui comportament și a unei culturi ecologice.
Mulțumim tuturor participanților pentru implicare!
Prof. Galea Ioana-Amalia
Găsiți mai multe poze în Galeria foto: Curtea Eco-Școlii ,,Avram Iancu” a înflorit la ora ,,Rapsodiilor de toamnă”.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

miercuri, 8 iulie 2020