Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

O cană de fericire - Terapie prin joacă

Rotaract ne tot invită, de 11 ani, în Căsuța fericirii, la o cană cu vin fiert, ceai sau ciocolată caldă

O cană de fericire - Terapie prin joacă

După cum v-am obișnuit deja în fiecare an, vă invităm să sărbătoriți alături de noi cea de-a XI-a ediție a proiectului nostru preferat ce va avea loc între 29 noiembrie - 22 decembrie, 2019!

Acum 11 ani, comunitatea orădeană ni se alătura în a aduce bucurie celor care aveau cea mai mare nevoie de ea! Începuturile au fost timide și atunci nici prin cap nu ne trecea că vom ajunge să înfăptuim atât de multe lucruri frumoase împreună! De aceea, vă așteptăm din nou cu foarte multe surprize la Căsuța fericirii din Târgul de Crăciun! Anul acesta, vom avea o ediție limitată de căni cu un design creat de către Alexandra Comanici, special concepute pentru promovarea frumosului nostru oraș.
Evenimentul, iniţiat în anul 2009 de către o echipă de voluntari rotaractieni, a devenit o tradiție în peisajul orădean, reușind anual să identifice și să susțină grupuri defavorizate din comunitatea bihoreană, axându-se cu preponderență pe copii, demonstrând puterea şi dorinţa de implicare a comunităţii orădene în susţinerea cauzelor caritabile. Sub deviza „Împreună suntem mai puternici", de-a lungul celor 10 ani, membrii clubului Rotaract au reușit să ajute nu mai puțin de 600 de copii și tineri cu nevoi diferite.
În acest an, atenția noastră se îndreaptă către copiii cu dizabilități neuromotorii aflați la Spitalul de Recuperare Medicală pentru copii, din Băile 1 Mai. Ca orice copil, și aceștia își doresc cel mai mult să se joace, dar din păcate soarta li se împotrivește.
Cu fondurile strânse din vânzarea de vin fiert, ceai și ciocolată caldă, ne propunem achiziționarea unui echipament de realitate virtuală. Destinat recuperării medicale a copiilor, prin intermediul unor jocuri interactive ce contribuie la recuperarea și coordonarea mișcărilor, păstrarea echilibrului, stimularea atenției și a memoriei, echipamentul facilitează adaptarea la viața cotidiană, realizând obiectivul nostru: TERAPIE PRIN JOACĂ.
Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook - https://www.facebook.com/ocanadefericire - ca să fiți la curent cu tot ce v-am pregătit!
Sponsori: Maialex, Mobdesign, Tshirt Laboratory, Condimente Bunu.
Roxana Vidican

Trimite email

miercuri, 8 iulie 2020