Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

1 Decembrie este Ziua Naţională a României

Dragostea de țară se dovedește

1 Decembrie este Ziua Naţională a României

Ziua Națională a României, aniversată în data de 1 Decembrie, este moment de readucere în memoria colectivă a luptei de veacuri a românilor pentru unitatea și integritatea națională. Poporul român a valorificat conjunctura internaţională creată în urma primului război mondial şi a ştiut să se afirme în contextul mişcării de eliberare a popoarelor şi al victoriei principiului naţionalităţilor în Europa.

Noi suntem datori țării
1 Decembrie este Ziua Națională a României, dar și a noastră, a tuturor românilor. Ființa noastră este încărcată de sacrificiul depus de strămoșii noștri pentru a-și apăra țara. Noi suntem datori țării în care ne-am născut și este timpul să învățăm să o prețuim la adevărata ei valoare. Cu aceste sentimente în suflete, elevii claselor P, I, a III-a și a IV-a de la Școala Primară Nr. 3 Suiug au desfășurat activități menite să dovedească faptul că dragostea de țară se dovedește încă de la o  vârstă fragedă.
Felicitări, dragi români din comuna Abram!
Dragi copii, părinți și profesori cu suflet mare, constatăm cu bucurie ce suflet mare au cei din Abram. Citind, am simțit ceea ce trebuia și ceea ce ați dorit să exprimați cu sinceritate, fără lozinci și cuvinte Mari.
Vă mulțumim că existați așa de frumoși la suflet!
Mulțumim, doamna Geta și echipei de mari și mulți anonimi! (OviDan)
Găsiți mai multe poze în Galeria foto: 1 Decembrie este Ziua Naţională a României.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

vineri, 10 aprilie 2020