Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Târg de știință STEM Adventure

Vineri și sâmbătă, la Biblioteca Județeană ,,Gheorghe Șincai” Bihor

Târg de știință STEM Adventure

Vineri, 6 dec. 2019, între orele 11.00-16.00, și sâmbătă, 7 dec. 2019, între orele 10.00-14.00, în galeria expozițională de la parterul Bibliotecii Județene ,,Gheorghe Șincai" Bihor, vom găzdui Târgul de știință STEM Adventure.

Târgul STEM este o activitate din proiectul ,,STEM Education for Responsible Citizenship in EU", organizat de Asociația Learning Communities, cu sprijinul financiar al Uniunii Europene prin Programul Erasmus+.
Partener, Biblioteca Județeană ,,Gheorghe Șincai" Bihor.
Persoana de contact: Marius Hărduț, Asociația Learning Communities alearningcommunities@gmail.com

Trimite email

vineri, 25 septembrie 2020

Poza zilei

Elena - absolventa de aur a familiei Avram!

Astăzi (joi, 24 septembrie 2020), aveam să-i cunoaștem pe absolvenții de 10 ai Bihorului, care au fost premiați cu diplome și sume de bani, potrivit bunelor rânduieli instituite pentru a stimula competiția și performanța.
Printre cei 19 absolvenți de aur ai Bihorului (cinci absolvenți de liceu și 14 absolvenți de gimnaziu), se numără și Elena Avram, absolventă de 10 a Colegiului  Național ,,Iosif Vulcan" din Oradea.
Întâmplarea a făcut ca după premiere, să o revăd pe Elena, alături de părinții săi, fericiți, în grădinița de flori a gospodăriei, unde tatăl tocmai și-a propus o ,,ședință foto".
Cum să nu fie fericiți mami și tati cu fetița lor de aur!
(OviDan)