Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

S-au deschis aplicațiile pentru Biroul de Presă al Consiliului Național al Elevilor!

Funcții vacante în Biroul de Presă

S-au deschis aplicațiile pentru Biroul de Presă al Consiliului Național al Elevilor!

Consiliul Național al Elevilor, singura structură de reprezentare a drepturilor și intereselor beneficiarilor primari ai actului educațional din România, recrutează noi elevi talentați și spontani pentru funcțiile vacante din cadrul Biroului de Presă.

Pentru aceste posturi poate să candideze orice elev de liceu din țară care consideră că abilitățile sale se pliază pe specificul funcțiilor disponibile: redactor, web developer, fotograf și ilustrator/designer grafic.
Redactorii realizează comunicate de presă, articole, descrieri pe social-media și contribuie la pozițiile emise de către structură. Web developer-ul gestionează și identifică noi metode de eficientizare a site-ului oficial, pentru ca acesta să fie optimizat conform nevoilor și dorințelor elevilor și realizează platforme necesare activității structurii. Fotografii surprind cele mai relevante momente ale evenimentelor naționale sau regionale prin fotografiile realizate. Ilustratorii/designerii grafici elaborează vizualurile necesare evenimentelor și demersurilor structurii, contribuind la strategia de marketing a acesteia.
Biroul de Presă al Consiliului Național al Elevilor oferă sprijin consiliilor județene ale elevilor pentru ca demersurile lor din mediul online să fie calitative și să denote autenticitate și relevanță. Dacă te identifici cu fișa postului și simți nevoia de a contribui la conturarea demersurilor structurii prin talentul și creativitatea ta, atunci Biroul de Presă al Consiliului Național al Elevilor este locul ideal pentru tine! Pentru mai multe detalii și pentru a candida, accesează următorul link: https://bdp.consiliulelevilor.ro/

Trimite email

miercuri, 11 decembrie 2019