Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

,,Cafeneaua Merito - model de bună practică în implementarea educaţiei non-formale”

Sâmbătă, eveniment marca ,,TopFormalis”, la Abrud

,,Cafeneaua Merito - model de bună practică în implementarea educaţiei non-formale”

Asociaţia pentru Educaţie şi Formare ,,TopFormalis" din Oradea a organizat sâmbătă, 30 noiembrie 2019, la Şcoala Gimnazială ,,Avram Iancu" din Abrud, judeţul Alba, workshop-ul cu tema ,,Cafeneaua MERITO - model de bună practică în implementarea educaţiei non-formale".

La eveniment au participat 35 de cadre didactice care predau în şcoli din judeţele Alba şi Bihor şi care şi-au dezvoltat abilităţile de predare utilizând strategii didactice interactive într-un mediu educaţional neconvenţional. Workshop-ul a fost moderat de d-na profesoara Liliana Mursa din localitate şi a făcut parte din proiectul judeţean ,,Clubul Prietenilor TopFormalis", ediţia a IV-a, inclus în calendarul Activităţilor Educaţionale al I.S.J. Bihor. La finalul activităţii, toţi participanţii şi-au exprimat convingerea că educaţia desfăurată în contexte non-formale poate contribui semnificativ la dezvoltarea generală a personalităţii elevilor.
Găsiți mai multe poze în Galeria foto: ,,Cafeneaua Merito - model de bună practică în implementarea educaţiei non-formale”.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

marţi, 10 decembrie 2019