Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

S-au afișat semifinalistele lunii ianuarie

Concursul pentru liceeni - LicArt

S-au afișat semifinalistele lunii ianuarie

Dragă prietene,
Pentru tine a venit vacanța. Pentru LicArt, nu!
Au trecut 3, dar mai sunt trei... luni desigur! Încă trei luni de înscrieri în cel mai mare concurs pentru liceeni - LicArt.

Să facem un bilanț parțial: peste 1000 de elevi înscriși, peste 3500 de creații cu șanse de câștig!
Dintre ele, tocmai s-au afișat pe site-ul www.licart.ro semifinalistele lunii ianuarie.
Intră acum pe site și vezi care sunt acestea. Autorii lor au dreptul ca în februarie să poată înscrie câte doua creații la categoriile respective.
Din păcate, sunt și creații descalificate. Vezi care sunt și de ce, ca să nu faci aceeași greșeală la înscrierea creațiilor tale viitoare!
Dar, cel mai important, a început o nouă lună și înscrierile la LicArt continuă!
Ai înscris în noiembrie, decembrie și ianuarie cel puțin câte o creație la secțiunile poezie și foto (categoriile alb-negru, portret și diverse)? Excelent!
N-ai înscris? Rău ai făcut!
Indiferent de ce ai făcut până acum, februarie îți aduce posibilitatea de a mai înscrie câte o creație la una sau la câte categorii vrei tu.
Nu amâna și nu lăsa să treacă luna fără să te fi asigurat că ai o nouă șansă de a te număra, la sfârșitul lui aprilie, printre nominalizații LicArt!
Nu uita că, până atunci, trebuie să ai cel puțin trei creații într-o categorie pentru a participa la jurizarea finală. Dar de ce numai trei, când poți înscrie mult mai multe? Cu condiția să fii activ pe www.licart.ro în fiecare lună! Astfel, ai mult mai multe șanse să fii nominalizat.
Așadar, intră pe www.licart.ro și înscrie!
Și, dacă tot ai intrat pe LicArt, verifică, te rog, dacă datele tale personale respectă regulile de înscriere. Le vei găsi extrem de clare, sper eu, în fotografia atașată articolului! Dacă nu te-ai înscris încă, ai grijă când te înscrii. Dacă te-ai înscris, poți modifica datele personale intrând în contul tău, apoi din meniu, la Modifică! Fă asta cât de curând posibil, nu uita, pentru că s-ar putea ca cei care nu au datele personale înscrise corect să fie descalificați. Și nimeni nu vrea asta, nu?
Mult succes în concurs și nu amâna intrarea pe www.licart.ro
! Radu Herjeu

Trimite email

joi, 4 iunie 2020