Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Sărbătoare cu și pentru Moș Crăciun

Marți, la Grădinița Nr. 43

Sărbătoare cu și pentru Moș Crăciun

Marți, 17.12.2019, Moș Crăciun a fost întâmpinat cu bucurie de grupa mijlocie, program prelungit, a Grădiniței cu program prelungit Nr. 43 (structură a Grădiniței Nr. 45).

Copiii, pregătiți de doamnele profesoare Rodica Ciocan și Beatrice Săftoiu, l-au așteptat, ca în fiecare an, plini de emoție pe eroul acestor zile, cel puțin pentru cei mici, pe bătrânul Moș Crăciun. Fetițe și băieței, sub atenta îndrumare a doamnelor educatoare, i-au pregătit Moșului un program artistic, plin de momente inedite, presărat cu cântece și voie bună.
La intrarea în grupă, Moșul a fost întâmpinat de uralele de bucurie ale copiilor, care s-au grăbit să îl strângă în brațe și să se laude care mai de care cu cumințenia sa de peste an. Totul, bineînțeles, în schimbul promisiunii unor cadouri mult așteptate. Moșul s-a bucurat să vadă că este primit cu veselie, însă nu ușoară i-a fost sarcina de a putea să facă față asaltului unor prichindei încărcați de emoție și de entuziasm și să ocupe locul de onoare, pentru a se putea bucura de programul artistic pregătit de copii.
Nu mică le-a fost uimirea celor mici când au aflat că Moșul a venit cu taxiul, lăsând bătrâna săniuță și pe Rudolf să se odihnească la Polul Nord, în așteptarea unor ierni cu mai multă zăpadă.
După depășirea emoțiilor de moment, provocate de întâlnirea mult așteptată, copiii și-au ocupat locurile și s-au întrecut în a-i cânta și a-i recita lui Moș Crăciun poezii și cântecele care să exprime bucuria revederii. Totul s-a încheiat într-o atmosferă festivă, nu înainte ca Moșul să îi răsplătească pe prichindei cu cadouri atent alese și să le promită că va reveni și anul următor. Copiii, la rândul lor, i-au promis că vor fi cuminți... fiecare, după cum va putea.
Prof. Ștefănuț Lavinia

Trimite email

duminică, 29 martie 2020