Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Săptămâna fructelor și legumelor donate la ,,Nicolae Bălcescu”

În cadrul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară

Săptămâna fructelor și legumelor donate la ,,Nicolae Bălcescu”

Şcoala Gimnazială „Nicolae Bălcescu" din Oradea a participat la Campania de colectare de fructe și legume denumită „Săptămâna fructelor şi legumelor donate", din cadrul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară.

Prin această activitate extracurriculară, voluntarii cu suflet mare au avut prilejul de a dărui cu mult drag și bucurie din roadele toamnei unor bătrâni și copii ce au nevoie de mai mult ajutor din partea comunității. Elevii școlii noastre au fost coordonați de prof. Vancea Simona (clasa pregătitoare A), prof. Bunta Simona (clasa I C), prof. Tăut Stela (clasa a III-a B), prof. Borza Oana (clasa a III-a D), prof. Bianca Petrița (clasa a IV-a A), prof. Istvanovicz Carla (clasa a IV-a C), prof. Crețiu Ina (clasa a V-a A), prof. Gherman Adriana (clasa a VI-a B), prof. Matiu Adriana (clasa a VII-a A), prof. Furtos Gabriela (clasa a VIII-a B), prof. Deliman Alina (clasa a VIII-a D).
Am apelat la sprijinul D.G.A.S.P. Bihor care ne-a ajutat să identificăm persoanele și familiile aflate în dificultate.
În perioada 9-13 decembrie 2019, s-a efectuat colectarea fructelor și a legumelor în paralel cu promovarea campaniei la nivelul unității prin intermediul cadrelor didactice (diriginți și învățători).
Fructele și legumele colectate au fost distribuite în data de 12 decembrie către Centrul de Plasament Nr. 2 Oradea, Adăpostul de zi și de noapte Oradea, Căminul de bătrâni din Ciutelec, Centrul de Plasament, modul Casa Primăvara, Bratca, dar și unor familii nevoiașe.
Donațiile au constat în legume și fructe, fasole, ulei, zahar, în valoare de 1.187,30 lei.
Pentru elevii noștri, voluntariatul S.N.A.C. înseamnă implicare, generozitate, compasiune, a gândi, a înțelege și a ajuta pe cel aflat în nevoie.
Mulțumim părinților pentru sprijinul acordat!
Profesor Simona Bunta,
coordonator S.N.A.C.
Găsiți mai multe poze în Galeria foto: Săptămâna fructelor și legumelor donate la ,,Nicolae Bălcescu”.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

joi, 2 iulie 2020