Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Zece zile cu casa închisă

Aquaparkul Nymphaea, în perioada Sărbătorilor

Zece zile cu casa închisă

Aquaparkul Nymphaea din Oradea a fost plin ochi în perioada Sărbătorilor de iarnă. Timp de 10 zile, în perioada 25 decembrie 2019 - 5 ianuarie 2020, Aquaparkul a funcționat cu casa închisă, stocul de bilete fiind epuizat.

Vizitatori din întreaga țară și chiar de peste hotare au ales să-și petreacă zilele libere din perioada Sărbătorilor de iarnă în Aquaparkul Nymphaea, peste 17.000 de persoane călcând pragul unității de agrement în perioada 25 decembrie 2019 - 5 ianuarie 2020.
„Suntem bucuroși să vedem că tot mai mulți oaspeți vin să se relaxeze la noi și facem tot ce ne stă în putință pentru a ne ridica la așteptările lor, astfel încât să revină cu drag de fiecare dată. Le mulțumim tuturor", precizează Liviu Andrica, directorul Administrației Domeniului Public Oradea.
Având în vedere că în această perioadă există o cerere mare de bilete, iar capacitatea Aquaparkului este de doar 950 de locuri în sezonul rece, Administrația Domeniului Public Oradea recomandă ca, în special în perioada weekendurilor, a vacanțelor și a sărbătorilor legale, cei care doresc să viziteze complexul să-și achiziționeze biletele anticipat pentru a avea accesul garantat.
Achiziționarea anticipată a biletelor se poate face doar online, accesând link-ul http://www.aquapark-nymphaea.ro/infopoint/achizitionare-bilete, începând cu două luni înainte și până înainte cu o zi de data dorită, la ora 21.00.
De menționat că în weekenduri, mini vacanțe sau sărbători legale, sunt emise doar bilete pentru întreaga zi, iar în limita locurilor disponibile, și cele de la ora 17.00.
Loredana Buz
consilier relații publice A.D.P. Oradea

Trimite email

vineri, 7 august 2020

Poza zilei

La mulți ani, Alexandru!

Astăzi, joi, 6 august 2020, Alexandru împlinește 8 ani.
La mulți ani, Alexandru!
Poza e făcută într-un loc care îți va stârni amintiri frumoase, cu siguranță.
Noi, toți, te iubim și te îmbrățișăm de la distanță...
de la mii de kilometri, de peste mări și țări!