Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Ștrandul Ioșia se (re)deschide sâmbătă

Încă o veste bună

Ștrandul Ioșia se (re)deschide sâmbătă

Administrația Domeniului Public Oradea anunță că Ștrandul Ioșia își reia activitatea începând de sâmbătă, 11 ianuarie 2020, după ce, în perioada 16 decembrie 2019 - 10 ianuarie 2020, a fost închis pentru lucrări de întreținere, curățenie, reparații și zugrăveli.

Un bilet de intrare pentru adulți la Ștrandul Ioșia costă 18 lei, în timp ce copiii peste 3 ani până la 18 ani, pensionarii și persoanele cu dizabilități au de achitat 9 lei. Abonamentul pentru adulți, cu 24 de intrări valabile 60 de zile, costă 210 de lei, iar cel pentru copii 3-18 ani, pensionari și persoane cu dizabilități - 100 lei. Copiii până la 3 ani au acces gratuit.
În perioada de iarnă, la Ștrandul Ioșia funcționează doar bazinul numărul 5, care comunică printr-un tunel cu clădirea administrativă.
Din octombrie până în aprilie, Ștrandul Ioșia este deschis de marți până duminică, între orele 8-17 (ora 16, la casierie), iar din luna mai până în septembrie, programul de funcționare este de marți până duminică, între orele 8-20 (ora 19, la casierie).
Loredana Buz
consilier relații publice A.D.P. Oradea

Trimite email

vineri, 7 august 2020

Poza zilei

La mulți ani, Alexandru!

Astăzi, joi, 6 august 2020, Alexandru împlinește 8 ani.
La mulți ani, Alexandru!
Poza e făcută într-un loc care îți va stârni amintiri frumoase, cu siguranță.
Noi, toți, te iubim și te îmbrățișăm de la distanță...
de la mii de kilometri, de peste mări și țări!