Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Micii programatori se prezintă în cadrul Galei proiectelor Smart

În Oradea, viitorul chiar sună bine!

Micii programatori se prezintă în cadrul Galei proiectelor Smart

Centrul educațional de Informatică și Robotică pentru copii Smart Alt-Del organizează Gala proiectelor Smart- care va avea loc duminică, 12 ianuarie 2020, între orele 13.00-15.00 la Hotel Continental Forum Oradea, Sala Paladium.

Așa cum ne-am obișnuit, ca o încununare a unui nou modul de inițiere în programare pentru copii cu vârsta între 8 și 12 ani, desfășurat din septembrie până în ianuarie, această Gală, acum la a șasea ediție, își propune să încurajeze și să răsplătească efortul acestor copii deosebit de isteți și curioși.
Peste 40 de copii își vor prezenta propriile proiecte: jocuri și povești animate realizate în limbajul Scratch, proiecte de Mini-Robotică, mașinuțe, automatizări și multe altele.
Micii programatori vă vor demonstra cum calculatorul poate fi folosit nu numai pentru a te juca jocuri create de alții, ci și pentru a-ți crea propriile jocuri, pentru a genera animații digitale, pentru a controla dispozitive electronice, pentru a pătrunde într-o lume fascinantă și plină de satisfacții.
Sunt invitați atât părinții cât și bunici, frați, colegi, prieteni, profesori, orădeni, iar în atmosfera de entuziasm și justificată mândrie sperăm să vă convingem, având bucuria să vă prezentăm asemenea copii, că în Oradea viitorul chiar sună bine!
Rodica Ardelean
Găsiți mai multe poze în Galeria foto: Micii programatori se prezintă în cadrul Galei proiectelor Smart.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

vineri, 7 august 2020

Poza zilei

La mulți ani, Alexandru!

Astăzi, joi, 6 august 2020, Alexandru împlinește 8 ani.
La mulți ani, Alexandru!
Poza e făcută într-un loc care îți va stârni amintiri frumoase, cu siguranță.
Noi, toți, te iubim și te îmbrățișăm de la distanță...
de la mii de kilometri, de peste mări și țări!