Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Concert caritabil de muzică klezmer

În 23 februarie, la Filarmonica de Stat

Concert caritabil de muzică klezmer

Rotary Club Oradea Art Nouveau este unul dintre cele mai tinere cluburi Rotary din Oradea, cartat în octombrie 2018.

Așa cum v-am obișnuit deja, propunem continuarea seriei de acțiuni în cadrul proiectului Adoptă o clădire - Restaurarea orgii din Sinagoga Sion.
Fiecare colț din Oradea are istoria lui, are semnificațiile lui și noi ne dorim să aducem în atenția comunității locurile... secrete și pline de farmec.
Prima acțiune dedicată restaurării acestei orgi a fost în 2019 când s-a realizat proiecția filmului Exod de suflete, al regizorului orădean Csaba Bereczki și mulțumim din nou celor care ne-au fost alături!
Acum vă invităm să fiți alături de noi în 23 februarie 2020, ora 19.00 la o Seară de muzică klezmer!
Pe scena Filarmonicii de Stat Oradea va performa o echipă de artiști valoroși și creativi, cunoscută sub numele de Oradea Klezmer. Ei sunt promotorii unui concept nou și le mulțumim pentru implicarea în proiectul nostru! Spectacolul va fi susținut de: Ary Nagy Sandor, Richard Balint, Andrian Locovei, Alexandru Szuz, Alina Leonte, Lorant Veres, Ion Pintea, Gerhard Bekes și Nagy Kalman. Vă invităm să vedeți cine va cânta și cine va dansa!
Pe lângă concertul propriu-zis, spectatorii vor avea parte de surprize și de delicii culturale.
Alături de noi în acest proiect caritabil se află cunoscutul artist fotograf orădean Ovi D. Pop, cu o expoziție de fotografii ale Sinagogii Sion.
Sebastian Lupu, prieten fidel al acțiunilor Rotary Oradea Art Nouveau, este prezent la eveniment și veți avea ocazia să vedeți cum anume doar dacă veți fi în sală!
Expoziția de obiecte handmade simbolizând iubirea dă șansa celor prezenți să facă un dublu cadou de Dragobete: un suvenir handmade pentru persoana iubită și un ajutor în proiectul nostru - Restaurarea orgii din Sinagoga Sion Oradea.
Biletele pentru concertul de muzică klezmer ,,De prin lume adunate", susținut de Oradea Klezmer se pot cumpăra direct de la casieria Filarmonicii de Stat Oradea.
 
Despre Rotary Club Oradea Art Nouveau
Rotary Club Oradea Art Nouveau este un grup de oameni uniți de aceeași idee și care cred că „A trăi pentru alții e o lege a naturii. Viața e frumoasă când ești fericit, dar viața e și mai bună atunci când alții sunt fericiți datorită ție".
Comunitatea orădeană se poate implica în realizarea acestui proiect donând în contul special deschis de Rotary Club Oradea Art Nouveau la Banca Transilvania RO57BTRLRONCRT0463856802

Trimite email

duminică, 29 martie 2020