Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

“Pune cărțile pe masă!”

Ieri, a fost lansată campania

“Pune cărțile pe masă!”

Ieri, 12 februarie 2009, la sediul AJOFM din Oradea (str. Transilvaniei nr.2), a avut loc conferința de presă organizată cu prilejul lansării campaniei "Pune cărțile pe masă", pentru conștientizarea riscului consumului de alcool la locul de muncă.

 Campania este coordonată metodologic de Agenția națională Antidrog, în parteneriat cu Ministerul Muncii, Familiei și Egalității de Șanse, prin Agenția națională pentru Ocuparea Forței de Muncă și implementată la nivel local de centrele de prevenire, evaluare și consiliere antidrog (CPECA), în parteneriat cu agențiile județene pentru ocuparea forței de muncă.
  La eveniment, au participat dna Daciana Nica - director executiv adjunct AJOFM Bihor, dl. chestor Chereji Gheorghe-șeful Centrului regional Oradea al Agenției naționale Antidrog și dra sinsp. Ilinca Șandor -coordonator CPECA Bihor.
  Campania se adresează în principal persoanelor implicate într-o formă legală de muncă, fiind inițiată și derulată ca activitate în cadrul proiectului de Înfrățire instituțională RO 2006/IB/JH-04 – “Creșterea eficienței cooperării între instituțiile implicate în lupta împotriva drogurilor”, proiect finanțat de Uniunea Europeană.
  Una din componentele acestui proiect are ca obiectiv realizarea unei campanii de prevenire a consumului repetat sau excesiv de alcool, având mesaje centrate pe conștientizarea problemelor generate de consumul de alcool la locul de muncă.
 Obiectivul general al campaniei îl reprezintă conștientizarea populației implicate într-o formă legală de muncă asupra efectelor consumului de alcool, iar printre obiectivele specifice ale campaniei se regăsesc creșterea gradului de conștientizare a populației generale implicată într-o formă legală de muncă asupra efectelor consumului de alcool și inițierea unei modificări a atitudinii generale față de consumul de alcool și riscul implicat de acest consum.
 Această campanie are beneficiari direcți  populația implicată într-o formă legală de muncă, iar beneficiarii indirecți îi reprezintă profesioniști din sistemul de protecție socială și asistență a consumatorilor de droguri legale și ilegale. (Ilinca Ș.)

Trimite email

marţi, 11 august 2020