Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

La Supermarket, campioni județeni, vedete, hituri și momente comice

Ce puteți vedea, astăzi, la TVS Oradea, de la ora 16.00,

La Supermarket, campioni județeni, vedete, hituri și momente comice

Romana Fărcaș, realizatorul emisiunii Supermarket, de la TVS Oradea, vă așteaptă zilnic (de luni până vineri, inclusiv) în fața micilor ecrane cu un program bogat și variat de divertisment, cuprinzând două serii de invitați cu care abordează cele mai diverse subiecte din învățământ, sănătate, teatru, cinematografie, cluburi, tineret, timp liber..

 Un punct distinct în program îl reprezintă noutățile și vedetele, cu o paletă largă și incitantă: știri (naționale și internaționale) despre vedete din muzică, teatru, film și modeling, videoclipuri și chiar interpreți prezenți în studio.
 La final de emisiune, Diana Vereș vă propune un sumar al principalelor știri de la ora 18.00.
 Ce puteți vedea astăzi
 În cadrul emisiunii de astăzi (luni, 16 februarie 2009), Romana îi va avea în studio pe IVAN FEJER (care va vorbi despre Liga europeană de natație), Fibia Chichinești (campioană județeană la șah, categoria clasele I-VIII, calificată pentru etapa națională de la Teleorman) și prof. IOAN CORNELIU SURLĂ (directorul Școlii cu clasele I-VIII „Ion Bogdan”).
 La momentul de sănătate, astăzi, despre anemie, iar la știrile despre vedete, veți afla noutăți despre Iris și Vama Veche...
 Pentru delectare, vi s-au pregătit hituri de-ale lui Beyonce, momente comice și imagini de la Carnavalul de la Veneția (Ov. D.)

Trimite email

miercuri, 11 decembrie 2019