Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Modificarea activităților și a programului de lucru cu publicul

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor

Modificarea activităților și a programului de lucru cu publicul

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Bihor (SRPCÎV) anunță modificarea activităților și a programului de lucru cu publicul după cum urmează:

1. Începând cu data de 17.03.2020 se suspendă, pe o perioadă de 30 de zile cu posibilitatea de prelungire, activitățile de examinare teoretică și practică a persoanelor pentru obținerea permisului de conducere.
2. Programul de lucru cu publicul pentru serviciile de înmatriculare şi preschimbare permise de conducere se va desfăşura între orele 8.30-19.00, exclusiv pe baza programării online pe pagina internet www.drpciv.ro, secțiunea Programări online.
3. Accesul în incinta SRPCÎV Bihor va fi permis doar titularilor și persoanelor mandatate/ delegate, în baza programării online și a actului de identitate.
4. Se solicită tuturor persoanelor care au efectuat programarea online să respecte ora stabilită şi să evite timpii de aşteptare în spațiile destinate publicului.
Deciziile de suspendare și restrângere a activităților Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Bihor au fost luate ca măsură de prevenire și combatere a răspândirii Covid-19 la nivelul județului Bihor, în baza Dispoziției Secretarului de Stat nr. 10216, din data de 16.03.2020.
Cancelaria Prefectului
Județul Bihor

Trimite email

marţi, 7 aprilie 2020