Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Marşul pentru viaţă

25 martie

Marşul pentru viaţă

Sărbătoarea zilei de 25 Martie - Sărbătoarea ,,Buna Vestire" - are pentru noi, iniţiatorii şi partenerii organizării ,,Marşului pentru viaţă" o semnificaţie deosebită.

Anual,  din 2009, această acţiune civică a fost organizată pentru a apăra viaţa copilului nenăscut şi astfel pentru a contribui la combaterea actului nemilos al avortului, de asemenea, pentru afirmarea dreptului la viaţă al tuturor persoanelor începând din momentul concepţiei copilului, a dreptului femeii gravide la sprijin pentru susținerea familiei, ca temelie a unei societăţi prospere.
Suntem convinşi că acţiunea noastră, de a apăra viaţa fătului, merită să fie replanificată pentru că în sufletele şi conştiinţa tuturor există o mare părere de rău pentru gestul întreruperii sarcinii şi prin naşterea bebeluşului, care prin frumusețea şi gingăşia lui  va răspundi: dragoste, înţelegere, respect şi toate împreună vor contribui la creşterea, educarea lui cu multă iubire, în fiecare familie.
 În momentele actuale, misiunea noastră este mai complexă pentru că trebuie să apărăm viaţa copilului nenăscut, dar trebuie să respectăm toate recomandările pentru a nu răspândi boala - Corona19 -, care a povocat pandemia şi a creat starea de urgenţă. 
Cu toată resposabilitatea membrilor acestei comunităţii trebuie să prevenim îmbolnăvirile şi să respectăm cu stricteţe recomandările adoptate prin lege.
Ing. Săteanu Mioriţa

Trimite email

marţi, 7 aprilie 2020