Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Activitatea continuă la A.D.P. Oradea

Chiar dacă unitățile din subordine sunt închise (nu toate),

Activitatea continuă la A.D.P. Oradea

Din cauza epidemiei de coronavirus o parte dintre unitățile aflate în subordinea Administrației Domeniului Public S.A. Oradea și-au închis temporar porțile, mai puțin cele patru piețe agroalimentare.

În toată această perioadă, însă, activitatea continuă cu lucrări de mentenanță și întreținere, o parte dintre angajați venind în continuare la serviciu, iar o altă parte, aflându-se în concediu de odihnă.
Aquapark-ul Nymphaea și Ștrandul Ioșia au fost primele unități care au restricționat accesul vizitatorilor, suspendându-și activitatea începând de vineri, 13 martie 2020. O parte dintre angajați au intrat în concediu de odihnă, iar o altă parte vin la serviciu și desfășoară activități de igienizare, dezinfecție, mentenanța bazinelor interioare, întreținerea spațiilor verzi și curățenie generală.
La Piața 100, a cărei activitate a fost suspendată începând de luni, 16 martie 2020, în această perioadă a fost finalizată procedura de implementare a sistemului de supraveghere video, de extindere a sistemului de iluminat, a fost pregătit punctul de sacrificare a mieilor. „De asemenea, pentru a crea cele mai bune condiții pentru comercianții și vizitatorii noștri, suntem în etapa de evaluare a unei licitații pentru acoperirea unui canal ANIF, proiect prin care vom mări spațiul de parcare cu aproximativ 100 de locuri. Apoi, am demarat procedura de achiziție pentru asfaltarea zonei de bazar dinspre Aeroport", precizează Liviu Andrica, directorul Administrației Domeniului Public.
Începând de luni, 23 martie, un alt segment și-a închis temporar activitatea, și anume bazarurile din piețele agroalimentare. În cele patru piețe agroalimentare (Piața Cetate, Rogerius, Decebal și Nufărul) se vor comercializa în continuare legume, fructe și produse alimentare. Ca o măsură de prevenire, programul a fost redus, astfel că piețele vor fi deschise de luni până sâmbătă, între orele 7-17, iar duminica vor fi închise. De asemenea, zilnic, spaţiile sunt dezinfectate şi vor fi luate toate măsurile de prevenţie dispuse de autorităţi.
La Cimitirul Municipal Rulikowski activitatea nu a fost întreruptă, dar și aici afluxul publicului este considerabil redus odată cu reducerea numărului de persoane (8) care pot participa la înmormântări. În această perioadă, va fi finalizată acțiunea de plantare a celor 1.000 de arbori și continuă campania de toaletări.  
Loredana Buz,
consilier relații publice A.D.P./ Oradea

Trimite email

miercuri, 12 august 2020