Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Întâlnirea de lucru a autorităților publice cu cele mai importante companii din județul Bihor

Joi, la Prefectura Bihor, în prezența domnului prefect

Întâlnirea de lucru a autorităților publice cu cele mai importante companii din județul Bihor

Joi, 14.05.2020, prefectul Dumitru Țiplea a mediat întâlnirea de lucru dintre autoritățile publice și cele mai importante companii din județul Bihor, privind siguranța activității de producție în contextul epidemiei Covid-19.

Scopul întâlnirii, inițiate de către Agenția de Dezvoltare Locală Oradea, a fost transpunerea în practică a prevederilor legale și a recomandărilor medicale privind siguranța muncii în contextul crizei sanitare actuale.
La ședința care a avut loc la sediul Instituției Prefectului - Județul Bihor au participat directorii departamentelor de Resurse Umane din principalele companii care activează în Bihor, reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Bihor, ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Bihor, precum și reprezentanți ai Agenției de Dezvoltare Locală Oradea.
În cadrul discuțiilor au fost analizate o serie de probleme, de la transportul și protecția muncitorilor la locul de muncă, până la implementarea în Revisal a evidenței angajaților în contextul fluctuației comenzilor de producție.
Dumitru Țiplea, în calitate de coordonator pe plan local al luptei împotriva epidemiei, a subliniat necesitatea ca mediul de afaceri ,,să implementeze măsurile stabilite în contextul încetării stării de urgență, dar și să fie susținut de către serviciile publice deconcentrate, pentru a putea continua activitatea economică în condiții de siguranță".
Cancelaria Prefectului

Trimite email

sâmbătă, 30 mai 2020