Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Premiera „Dor și drag de cântec”

Cică...duminică, 28 iunie, vom avea

Premiera „Dor și drag de cântec”

În urma consultării prognozei meteo, s-a luat hotărârea ca evenimentul „Dor și drag de cântec" - Partea a II-a al Ansamblului Artistic Profesionist „Crișana" din data de 26 iunie, să se amâne pentru data de 28 iunie 2020, ora 19.00, urmând să se desfășoare împreună cu Partea a III-a, în Cetatea Oradea, pe scena mobilă.

Biletele achiziționate rămân valabile.
Premiera „Dor și drag de cântec" reflectă dorul artiștilor de a fi alături de publicul iubitor de cântec și bucuria revederii pe scenă, în aer liber, cu respectarea tuturor condițiilor pentru a fi în siguranță, artiști și spectatori deopotrivă. Veți afla lucruri inedite despre artiștii Ansamblului Artistic Profesionist „Crișana", pe care Ioan Seleși, amfitrionul spectacolului, îi va descoase în fața publicului spectator.
Această reprezentație îi are ca protagoniști pe: Luminița Tomuța Baba, Felicia Costin, Florin Bonțu, Stângaciu, Ionel Ban, Simona Costin, Petru Frasin, Mihail Teodorescu.
În spectacol vor evolua orchestra și corpul de dansatori ai ansamblului; dirijor: Adrian Miescu, coregraf: Ion Bencheci, scenografie: Emese Csuri, regia artistică: Leontin Ciucur.
Biletele se achiziționează on-line (www.bilete.ro) sau la fața locului începând cu o oră înainte de spectacol.

Trimite email

duminică, 12 iulie 2020