Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Constituirea comisiei de specialiști pentru înlăturarea efectelor produse de inundaţii

De la Cancelaria Prefectului

Constituirea comisiei de specialiști pentru înlăturarea efectelor produse de inundaţii

Prefectul Dumitru Țiplea a emis astăzi, 25 iunie 2020, ordinul privind constituirea unei comisii de specialişti pentru constatarea şi stabilirea măsurilor de înlăturare a efectelor produse de inundaţiile în cursul lunii iunie 2020 pe teritoriul județului Bihor.

Comisia, formată din 6 specialiști, cuprinde reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,Crişana", ai Administraţiei Bazinale de Apă Crişuri, ai Inspectoratului de Stat în Construcții, precum și ai Consiliului Judeţean Bihor.
Conform ordinului emis de prefect, comisia se va deplasa în cele 15 unități administrativ teritoriale în care au fost raportate pagube create de viituri pentru a constata efectele produse de fenomenele meteo periculoase şi va propune măsuri pentru înlăturarea acestora. Membrii comisiei vor întocmi note de constatare, care vor fi transmise Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă până la data de 10.07.2020.
În intervalul 23-24 iunie, prefectul Dumitru Țiplea a efectuat vizite în teren în 13 localități din Bihor, unde a purtat discuții cu autoritățile locale privind atât efectele inundațiilor, cât și măsurile de prevenție care se impun pe viitor, pentru a minimiza eventualele pagube.
Cancelaria Prefectului 
Județul Bihor
Găsiți mai multe poze în Galeria foto: Constituirea comisiei de specialiști pentru înlăturarea efectelor produse de inundaţii.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminică, 12 iulie 2020