Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Mărțișoare cu dragoste”

O mână întinsă copiilor cu CES

„Mărțișoare cu dragoste”

Cu mult drag, cu efort și stăruință, elevii claselor I și a II-a de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă nr. 2, Oradea, îndrumați de doamnele învățătoare Ana Marc și Ileana Andrica, încă de pe la jumătatea lunii februarie, au început să coloreze, să decupeze și să lipească flori și inimioare, pentru a realiza mărțișoare cât mai frumoase în întâmpinarea primăverii.

 După ce le-au dichisit și pus în folii transparente, au organizat o expoziție cu vânzare la Colegiul Economic „Partenie Cosma”. Acolo, „mesagerii primăverii” au făcut să vibreze inimile tinerilor studioși care, preț de câteva momente, s-au întors în timp amintindu-și că și ei au realizat astfel de lucrări îndrumați de învățătoarele pe care nu le vor uita niciodată.
 Mărțișoarele expuse s-au epuizat în timp record pentru că erau deosebite și pentru că domnii profesori Monica Naste și Marc Ovidiu le vorbiseră liceenilor despre copiii cu cerințe educative speciale de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă nr. 2. Elevii știau că prin gestul lor de a cumpăra frumoasele mărțișoare îi ajută pe cei mici să înțeleagă că munca lor nu a fost în zadar. Cu banii încasați se va constitui un fond din care vor fi finanțate vizionarea unor spectacole și excursii pentru cei mici.
 Doamna director adjunct, Adriana Ficuț (de la C.S.E.I. nr. 2 Oradea), prezentă la activitate, a adresat felicitări prichindeilor pentru munca depusă și liceenilor economiști care au arătat că le pasă de cei defavorizați. (Ov. Marc)

Trimite email

luni, 10 august 2020