Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Au susținut examenul de disertație studenții înscriși la programul de studii universitare de master Managementul resurselor umane

Ieri, la Universitatea Agora,

Au susținut examenul de disertație studenții înscriși la programul de studii universitare de master Managementul resurselor umane

Vineri, 24 iulie 2020, în Aula Galbenă a Universității Agora din Oradea, au susținut examenul de disertație studenții înscriși la programul de studii universitare de master Managementul resurselor umane, iar cei înscriși la programul postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă Managementul resurselor umane au susținut examenul de certificare a competențelor profesionale.

Comisia de examen a fost alcătuită din: doamna conf. univ. dr. Gabriela Bologa - președintele comisiei, doamna profesor univ. dr. Adriana Manolescu, domnul decan Casian Butaci și lector univ. dr. Gheorghina Bîrlădeanu - membri, doamna lector univ. dr. Oana Mateuț Petrișor - secretar.
La ora adevărului... licența și disertația
Așadar, săptămâna trecută și săptămâna aceasta, studenții Universității Agora din Oradea au susținut examenul de licență, examenul de disertație sau examenul de certificare a competențelor profesionale, după caz.
Joi, 16 iulie, în Aula Galbenă, au fost organizate două sesiuni de examen, dimineață, au susținut examenul de licență studenții Facultății de Științe Juridice și Administrative înscriși la programul de studii universitare de licență Poliție locală, iar după-amiază, cei înscriși la programul de master Studii penale și criminalistică; vineri, 17 iulie, s-au prezentat în fața comisiei de examen studenții Facultății de Științe Juridice și Administrative, programul de studii universitare de licență Drept.
Joi, 23 iulie, au cunoscut emoțiile examenului de licență studenții Facultății de Științe Economice, de la două programe de studii universitare de licență: Management, respectiv Contabilitate și informatică de gestiune.
Ieri (vineri, 24 iulie), au trecut pragul Aulei cu emoția firească a unui examen studenții înscriși la programul de studii universitare de master Managementul resurselor umane, precum și cei înscriși la programul postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă Managementul resurselor umane, pentru examenul de certificare a competențelor profesionale.
,,Indiferent de timp și tipuri este important să vrei..."
Doamna conferențiar univ. dr. Gabriela Bologa, ,,îngerul păzitor al economiștilor agoriști", cum i-au spus studenții economiști de anul trecut doamnei prorector Gabriela Bologa, ne-a declarat ieri: ,, Uneori, pierduți parcă în rutina zilelor, ne întrebăm de ce trece timpul, dar el nu trece, noi trecem prin acest timp. E important să trecem lăsând amprente și exemple pozitive pentru generațiile viitoare. Într-o liniște și concentrare parcă mai profunde în acest an, ieri, am simțit emoțiile absolvenților unei noi promoții de la Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității Agora care, respectând regulile stricte impuse de administrația universității, au participat la examenul de licență. Contabilii, economiștii de mâine, erau doritori să arate că munca și strădania din cei trei ani petrecuți în facultate, azi, se concretizează și îi vom putea revedea în mediul de afaceri, unde mâine vor profesa. Au dovedit că indiferent de timp și tipuri este important să vrei, și au mai spus prezent cu hotărâre în fața unei comisii de licență care și-a dus misiunea până la capăt. Totodată, astăzi (ieri, 24 iulie - n.n.), au finalizat examenul de disertație și promoția de masteranzi de la programul de master Managementul resurselor umane. Și pentru că omul sfințește locul, rămânem dedicați omului, studiului și performanței, așteptând să intrați în rândul celor ce în aceste zile au zâmbit fericiți, privind cu încredere spre viitor", ne-a spus doamna conf. univ. dr. Gabriela Bologa.
Ovidiu Dan
Vedeți mai multe poze în Galeria foto: Au susținut examenul de disertație studenții înscriși la programul de studii universitare de master Managementul resurselor umane.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 3 august 2020