Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Mărțișoare pentru polițiști” – ediția a II-a

Ieri, în Orășelul copiilor din Oradea

„Mărțișoare pentru polițiști” – ediția a II-a

În cadrul proiectului educațional „Viața are prioritate”, preșcolarii și polițiștii s-au împrietenit de-a binelea, datorită căldurii prietenești cu care fiecare agent al Poliției de Proximitate se apropie de copii. Ieri, (marți, 3 martie 2009), în Orășelul copiilor din Oradea, polițiștii au primit mărțișoare din partea copiilor, în cadrul celei de-a doua ediții a proiectului „Mărțișoare pentru polițiști”, inițiat de Grădinița nr. 56 –„Lotus” din Oradea.

 La invitația educatoarei institutoare Dana Lukacs, directorul grădiniței organizatoare (și inițiatoare), reprezentații a zece (din cele 12) grădinițe invitate au răspuns prezent. E vorba despre grădinițele nr. 56, 54, 51, 46, 44, 30, 28, 27, 25 și 22 (au lipsit reprezentanții grădinițelor nr. 43 și 31). Polițiștii din cadrul compartimentului Poliției de Proximitate care răspund de aceste grădinițe au fost prezenți cu toții (agenții șefi adjuncți Ioan Borza – Gr. nr. 28 și 56 și Sorin Secară – Gr. nr. 46 și 30, agenții șefi Marius Vasi – Gr. nr. 43, Florin Capriș – Gr. nr. 54, Petru Mocanu – Gr. nr. 25, Petru Bohuș – Gr. nr. 22 și 51 și Dănuț Iancu – Gr. nr. 27 și 31, agent șef principal Florian Bogole – Gr. nr. 44), în frunte cu subcomisarul de poliție Ioana Indrieș, șeful Compartimentului de analiză și prevenire a criminalității.
 Cei patru copii de la fiecare grădiniță, însoțiți de una sau două educatoare, au luat loc la masa de lucru unde au decorat cu acuarele medalioane din ipsos. La final, medalioanele au fost prinse cu șnur, iar cel mai frumos mărțișor a fost pus într-un plic și dăruit polițistului. Gestul preșcolarilor a fost bine primit și răsplătit de sărbătoriți cu dulciuri și cu câte un cupon gratuit de 30 de minute de joacă la „Kangoroo Land” din Lotus, iar educatoarele au primit câte o garoafă. În cadrul momentului artistic, copiii au recitat și au cântat, iar unii chiar au jucat teatru (reprezentanții Grădiniței nr. 44), impresionându-i pe polițiști. Mesajul copiilor nu a fost unul întâmplător și banal, ci unul special, de suflet care i-a vizat personal și i-a și mișcat, să recunoaștem. Marius Vasi le-a răspuns pe măsură, provocându-i la joc și la dans...
 Consilierul Mihaela Alexandru, gazda evenimentului, i-a felicitat și pe unii și pe alții pentru frumoasele lor gesturi și i-a invitat pe copii la cursurile inițiate din acest an în Orășelul copiilor.
(Ovi DAN)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: "Mărțișoare pentru polițiști" - ediția a II-a.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 30 martie 2020