Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Zilele școlii”, la 43 de ani de la înființarea liceului

La Colegiul Tehnic Constantin Brâncuși din Oradea

„Zilele școlii”, la 43 de ani de la înființarea liceului

Săptămâna aceasta (în perioada 2 - 5 martie 2009), elevii și dascălii Colegiului Tehnic „Constantin Brâncuși” din Oradea sărbătoresc 43 de ani de la înființarea liceului și 133 de ani de la nașterea patronului spiritual, sculptorul Constantin Brâncuși.

 Manifestările omagiale au început luni (2 martie), când au fost planificate jocuri distractive (în sala de sport); ieri (marți), au avut loc două acțiuni: concursul tematic „Din viața lui Brâncuși” și sesiunea de comunicări științifice pentru elevi și profesori (organizată pe patru secțiuni, conduse de șefii de catedră: prof. Ana Maria Iova, Maria Opriș-Brișcan, Elena Pop și Lakatos Paul). În sala profesorală, s-a desfășurat secțiunea de limbă și comunicare, cuprizând comunicările de la trei catedre (de limba și literatura română, limbi moderne și religie ortodoxă); în sălile nr.11 și 15 – matematica și științele naturii, cu trei catedre (matematică, fizică, chimie-biologie); în sala profesorală – om și societate, cu catedrele de cultură civică și istorie-geografie, iar în sala 24 – tehnologiile: catedra tehnică și catedra de informatică.
Miercuri – recunoștință slujitorilor școlii
Astăzi (miercuri, 4 martie) este o zi de vârf, în care sunt planificate două concursuri (concurs de desene-grafică Opere brâncușiene, precum și un concurs de „încondeiat” ouă); la ora 13.00, este programată o întâlnire de suflet cu profesorii pensionari, în cadrul unui „Arc peste timp”; întru cinstirea lor, artiștii colegiului vor prezenta o scenetă, cântece închinate mamei și nu numai...
Joi – omagiu patronului spiritual
Adunarea festivă, dedicată patronului spiritual al școlii (fixată pentru ora 12.00), va fi urmată de vernisajul expoziției de icoane și torturi, prezenzarea revistei școlii („Febra liceenilor”) și un moment artistic aniversar. (Ov.D.)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: "Zilele școlii", la 43 de ani de la înființarea liceului.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

miercuri, 23 septembrie 2020

Poza zilei

Câștigă o tabletă Smart!

La împlinirea a 20 de ani de activitate,
Universitatea Agora din Oradea organizează un concurs pentru elevii claselor a XII-a
Dacă ești elev în clasa a XII-a și dorești să câștigi o tabletă Smart, urmează cei trei pași:
1. Cere o recomandare dirigintelui tău.
2. Redactează un eseu-prezentare cu titlul ,,Dăruiește învățătură"!
3. Scanează sau fotografiază recomandarea și eseul și trimite-le pe adresa de email: agora20@univagora.ro.
Fii conectat! Fii învățat!
Și tu ai dreptul la educație!