Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Balul primăverii

Marți, la Școala Miron Pompiliu din Ștei

Balul primăverii

Elevii clasei a III-a B, de la Școala cu clasele I-VIII "Miron Pompiliu" din Ștei au organizat, marți (3 martie 2009), Balul primăverii, la care au avut drept inivitați de onoare mămicile și bunicile.

 Ne-am bucurat și de prezența doamnei director Georgeta Mușet care a dat curs invitației noastre de a participa la această serbare organizată în cinstea venirii anotimpului renașterii, dar și a zilei de 8 Martie. 
 Copiii, îmbrăcați în ghiocei și alte flori, ajutați de mândrul soare, au alungat iarna cea friguroasă și au urat "Bun venit" primăverii - „doamna florilor”. Elevii doamnei învățătoare Adriana Fericean nu l-au uitat nici pe Martișor, obiceiul nostru străvechi.
 S-a creat astfel un bun prilej de a le omagia și pe mame, ființele cărora noi le datorăm tot ceea ce suntem, și de a le răsplăti, pe lângă cântece și poezii, izvorâte din adâncul sufletului, și cu diplome și felicitări în care copiii au pus toată dragostea lor.
 Cred că strădania noastră nu va fi niciodată pe măsura dăruirii și grijii pe care ni le oferă MAMA, însă știu sigur că toți vom păstra în inimi icoana ei și această zi de mari trăiri emoționale! (A.F.)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Balul primăverii.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

vineri, 23 august 2019