Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Creșa Nr.7 „ Albă ca zăpada” își așteaptă prichindeii

Din 15 septembrie,

Creșa Nr.7 „ Albă ca zăpada” își așteaptă prichindeii

Direcția de Asistență Socială Oradea anunță că, începând cu data de 15 septembrie 2020, copiii înscriși și admiși pentru a frecventa Creșa Nr.7,,Albă ca zăpada", în anul școlar 2020-2021, sunt așteptați să participe la activitățile desfășurate în creșă, special pentru ei.

În urma lucrărilor de extindere și reabilitare a creșei, lucrări realizate de către Primăria municipiului Oradea, capacitatea acesteia a crescut, în prezent Creșa Nr.7 dispunând de 60 de locuri. Noul corp de clădire este prevăzut cu sală de joacă, dormitor, baie, vestiar pentru copii, izolator, cabinet medical și este dotat cu sistem de încălzire realizat prin pardoseală, astfel asigurându-se un confort termic optim.
Zona exterioară este pregătită să îi aștepte pe copii să petreacă cât mai mult timp în spațiu deschis, fiind amenajată și echipată cu echipamente de joacă și jocuri interactive pentru aceștia.
În toate creșele orădene  sunt acoperite necesităţile specifice copilului de vârstă antepreşcolară, dezvoltarea sferei cognitive, stimularea şi dezvoltarea comunicării, dezvoltarea psihomotricităţii şi abilităţii manuale, formarea deprinderilor de interacţiune socială şi dezvoltarea autonomiei personale.
Ținând seama de contextul determinat de riscul infectării cu noul coronavirus, revenim asigurându-vă că în toate creșele noastre se respectă regulile și procedurile impuse de legislația în vigoare dar, dorim să subliniem faptul că responsabilitatea privind respectarea normelor de igienă, ne revine tuturor, și dumneavoastră, dragi părinți.
Siguranța și sănătatea copiilor din creșe sunt cele mai importante lucruri pentru noi!

Trimite email

vineri, 18 septembrie 2020

Poza zilei

Câștigă o tabletă Smart!

La împlinirea a 20 de ani de activitate,
Universitatea Agora din Oradea organizează un concurs pentru elevii claselor a XII-a
Dacă ești elev în clasa a XII-a și dorești să câștigi o tabletă Smart, urmează cei trei pași:
1. Cere o recomandare dirigintelui tău.
2. Redactează un eseu-prezentare cu titlul ,,Dăruiește învățătură"!
3. Scanează sau fotografiază recomandarea și eseul și trimite-le pe adresa de email: agora20@univagora.ro.
Fii conectat! Fii învățat!
Și tu ai dreptul la educație!