Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Trei concerte educative pentru pedagogiști

Din sala de clasă în sala de concerte

Trei concerte educative pentru pedagogiști

„Când doi se înțeleg de minune, câștigă și al treilea, adică noi. Din parteneriatul Consiliului județean cu Filarmonica de Stat, câștigăm și noi, cei de la Liceul Pedagogic „Iosif Vulcan”, ne-a declarat mai zilele trecute învățătoarea Adriana Puie.
Aflăm, așadar, că elevii din clasele a II-a B și D, îndrumați de inst. Rodica Panti și înv. Adriana Puie, au participat în perioada 13 - 27 februarie 2009 la trei concerte educative.

 „În stagiunea 2008/2009, orchestra simfonică a Filarnonicii de Stat Oradea ne oferă un număr de patru concerte educative în sistem de abonament, menite să completeze, cu muzică vie, cunoștințele elevilor dobândite la orele de muzică, ține să ne precizeze doamna învățătoare.
 În această stagiune, tematica este legată de cele patru genuri muzicale: suita, simfonia, concertul instrumental și opera”.
 Vineri, 27 februarie, pedagogiștii orădeni au asistat la concertul „ Petrică și lupul”, urmat de o „lecție practică” de prezentare și cunoaștere a instrumentelor muzicale ale orchestrei simfonice. (Ov.D.)

Trimite email

miercuri, 16 octombrie 2019